Τρίτη, 22 Μάρτιος 2016 17:51

Πείσμα για ευρωπαϊκή έξοδο στον Αστέρα Τρίπολης

Γράφτηκε από τον
Πείσμα για ευρωπαϊκή έξοδο στον Αστέρα Τρίπολης

Τη στιγμή της μεγάλης κορύφωσης του άγχους, της πίεσης και της αναγκαιότητας να διατηρήσει ο Αστέρας Τρίπολης τη θέση του στον ευρωπαϊκό γαλαξία, οι Αρκάδες επιλέγουν τη σύμπνοια και την ενότητα που έρχεται να τους ενισχύσει το πείσμα τους για την επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό κρατάει τον σύλλογο της Αρκαδίας μακριά από τα κεκτημένα των προηγούμενων ετών, όμως είναι αποφασισμένοι να μην καταθέσουν τα «όπλα» τους.

Το σύνθημα δόθηκε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» από τη διοίκηση, η οποία είπε στα αποδυτήρια στους παίκτες: «Επρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Από τη στιγμή που δεν το πετύχαμε, οφείλουμε να κερδίσουμε όλα τα επόμενα. Δεν παρατάμε την προσπάθεια. Ετοιμαστείτε να τα δώσετε όλα στα επόμενα».

Ενώ έξω από τα αποδυτήρια σε επίπεδο διοικούντων έλεγαν «κρατάμε το τιμόνι το ίδιο σταθερά όπως πάντα. Οπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Εχουμε ξαναπεράσει ανάλογες εποχές, αλλά βγήκαμε πιο δυνατοί. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Οπως αγωνίζεται η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρουμε». Ακόμη όμως και αν ο στόχος δεν επιτευχθεί, αυτό που ζητάει η διοίκηση από τους παίκτες είναι να τελειώσουν το πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι.

Αλλωστε, οι ίδιοι εργάζονται ήδη σκληρά για την επόμενη σεζόν για τις μεταγραφές που θα σκοπεύουν να κάνουν το καλοκαίρι. Ο επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορ Παλάσιος είναι ένας παίχτης που εξακολουθεί να κοιτάζει ο Αστέρας, αλλά χθες στην Τρίπολη έλεγαν γι΄αυτόν: «Ηταν δύσκολο να τον αποκτήσουμε όταν δεν έπαιζε, τώρα που παίζει στην Μπόκα είναι ακόμη δυσκολότερο. Ομως μας ενδιαφέρουν τέτοιοι παίκτες»

Πηγή: sentragoal.gr