Κυριακή, 11 Αύγουστος 2013 23:31

Ξεκίνημα με ντόπιο υλικό για την παραμονή ο Αστέρας Αρφαρών

Γράφτηκε από τον
Ξεκίνημα με ντόπιο υλικό για την παραμονή ο Αστέρας Αρφαρών

Χωρίς πολλά λόγια και κρατώντας χαμηλούς τόνους ξεκίνησε προετοιμασία σήμερα ο Αστέρας Αρφαρών που θα συμμετάσχει για τρίτη συνεχή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.


Η "πρώτη" έγινε στο γήπεδο των Αρφαρών όπου μοιράστηκε στους παίκτες το αθλητικό υλικό, ακολούθησε χαλαρή προπόνηση και στο τέλος πραγματοποιήθηκε και αγιασμός για να πάει καλά η χρονιά.
Μάλιστα κανονικά το "παρών" έδωσε ο 24χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Νιάρχος που αν πάρει το δελτίο του από τον Μεσσηνιακό θα ενισχύσει τον Αστέρα στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.
Στο γήπεδο παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μπούρας μαζί με ορισμένους συνεργάτες του στη διοίκηση, οι οποίοι όντας συνεπείς στις απόψεις τους θα πορευτούν και τη νέα χρονιά με την ίδια φιλοσοφία: "Πρώτα απ' όλα να είμαστε υγιείς και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, θέλω να πως ότι είπε και στους παίκτες στα αποδυτήρια… Να είναι σοβαροί, συνεπείς, πειθαρχημένοι και αγαπημένοι. Αν τηρήσουν αυτό το τετράπτυχο δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Εμείς συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία, στηριζόμενοι στα δικά μας παιδιά, έχοντας και λίγες προσθήκες. Στόχος είναι να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό, στις προπονήσεις και τους αγώνες και όλα θα πάνε καλά", δήλωσε στο "Ν" ο πάντα μετρημένος πρόεδρος του Αστέρα Αρφαρών.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Τάκη Βούτσα που συνεχίζει στον πάγκο για τρίτη σερί σεζόν, έχοντας για συνεργάτη τον Τάκη Κουτίβα που θα είναι και προπονητής τερματοφυλάκων.
"Στηριζόμαστε στο ντόπιο υλικό και έχουμε τον ίδιο κορμό τα 2-3 τελευταία χρόνια. Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία και όπλο μας η ομοιογένεια και η καλή χημεία που έχουν οι παίκτες μεταξύ τους. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο γιατί έχουν ενισχυθεί όλες οι ομάδες και γι' αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε ανταγωνιστικοί", επισήμανε ο νεαρός τεχνικός. Το έμψυχο δυναμικό του Αστέρα Αρφαρών αποτελείται αυτή τη στιγμή από 21 ποδοσφαιριστές, όμως είναι δεδομένο πως θα αυξηθεί τις επόμενες ημέρες.