Τετάρτη, 23 Μάρτιος 2016 12:44

Ποιος θα μείνει εκτός;

Γράφτηκε από τον

Εράνη, Α.Ε. Αβίας, Αναγέννηση Παραλίας και Ακρίτας Κορώνης.

Από αυτές τις τέσσερις ομάδες, οι τρεις θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στην Α' τοπική. Το εύλογο ερώτημα είναι ποιος θα μείνει εκτός; Η απάντηση θα δοθεί στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, μιας και μαθηματικά τίποτα δεν έχει κριθεί.

Η Εράνη έχει 53 βαθμούς, η Α.Ε. Αβίας 50, η Αναγέννηση Παραλίας 49 και ο Ακρίτας Κορώνης 48. 

Οι φιλιατρινοί χρειάζονται 4 βαθμούς στα ματς με Μεθώνη, Χώρα (εκτός) και Ομόνοια (εντός) για να σφραγίσουν και μαθηματικά το εισιτήριο.

Με εξαίρεση τη Μεθώνη που παλεύει για την παραμονή, τα άλλα ματς είναι με αδιάφορους αντιπάλους και θα πρέπει να… αυτοκτονήσει για να μην ανέβει. Το ίδιο ισχύει και για την Αναγέννηση Παραλίας που θα παίξει με τρεις  αδιάφορους αντιπάλους (Χώρα, Ασπρόχωμα εντός και Κεραυνό εκτός).

Ως εκ τούτου το ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τρίτη θέση είναι το ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα στον Ακρίτα Κορώνης και την Α.Ε. Αβίας. 

Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να μπουν ξανά στην προνομιούχο τριάδα. 

Αντίθετα η ομάδα του Κάμπου και με ισοπαλία, θα είναι μια ανάσα από την άνοδο, έχοντας το + 2 από την Κορώνη και παίζοντας στη συνέχεια με Χανδριναϊκό (εκτός) και Πεαλίδι (εκτός). Η Κορώνη θα υποδεχτεί ακόμα το Νέο Αρι και τελευταία αγωνιστική θα παίξει εκτός με τον Αίαντα. 

 

Με άλλα λόγια, θέλει το "3 στα 3" για να παίζει του χρόνου στην Α' τοπική.