Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 14:47

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: "Τελικός" την Κυριακή με Δώριο

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: "Τελικός" την Κυριακή με Δώριο

Ούτε στην 12η φετινή του έξοδο μπόρεσε το Διαβολίτσι να πανηγυρίσει τρίποντο.

Ο ΑΟΔ έμεινε την Κυριακή στο 0-0 με τον Απόλλωνα Καλαμάτας και κατ' επέκταση στη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας 5 βαθμούς διαφορά από την 13η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή στην Α' τοπική. Σε αυτή βρίσκεται ο Μεσσηνιακός με τον οποίο θα αναμετρηθούν σε δύο εβδομάδες σ' ένα καθοριστικό ματς. Πριν από αυτό όμως υπάρχει το γειτονικό ντέρμπι με το Δώριο, στο οποίο το Διαβολίτσι είναι υποχρεωμένο να κερδίσει αν θέλει να ελπίζει. Και για το Δώριο όμως, αυτό το ματς είναι το τελευταίο χαρτί, με δεδομένο ότι μετρά 11 συνεχόμενες ήττες και βρίσκεται στην τελευταία θέση της Α' τοπικής.

Ο Αντώνης Μαυρέας διαπιστώνει ότι υπάρχει άγχος και είναι δικαιολογημένο, αλλά παράλληλα βλέπει μεγάλη προσπάθεια και όρεξη στις προπονήσεις. 

Ο προπονητής του ΑΟΔ εκτιμά ότι η ομάδα του μπορεί να μείνει στην κατηγορία και αισιοδοξεί φυσικά για νίκη στον προσεχή εντός έδρας "τελικό". Να σημειωθεί ότι μετά το Δώριο, το Διαβολίτσι θα παίξει εκτός με το Μεσσηνιακό, εντός με τον Εθνικό Μελιγαλά και εκτός με Πανθουριακό, Α.Ο. Φαραί.

 

Για τον αγώνα της Κυριακής θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του τραυματία Κωστόπουλου, ενώ επέστρεψε ο Βουρνάς.