Πέμπτη, 24 Μάρτιος 2016 14:13

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Μετά τον Πάμισο οι… ευκαιρίες στους μικρούς

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Μετά τον Πάμισο οι… ευκαιρίες στους μικρούς

Την ήττα με το ευρύ 5-1 γνώρισε στην Πύλο από τον Τσικλητήρα ο Πανθουριακός. Η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου πλήρωσε τα λάθη που έκανε, αλλά το σκορ σύμφωνα με τον τεχνικό της δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς.

"Ηταν ένα παιχνίδι που κάναμε πολλά ατομικά λάθη και πληρώσαμε τις στιγμές αδράνειας. Συγχαρητήρια στην Πύλο για την καθαρή νίκη της, αλλά το σκορ δεν δείχνει την εικόνα του αγώνα. Με στεναχωρεί πάντως που μετά το 3-1 παρατήσαμε το παιχνίδι". Ο Γ. Αργυρόπουλος σχολίασε και το νέο δύσκολο ματς που ακολουθεί με τον Πάμισο στον Κορδία: "Σε όλα τα παιχνίδια στοχεύουμε στη νίκη και αυτό θα κάνουμε και τώρα. Θέλουμε επίσης να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ στο πρωτάθλημα. Αυτό θα συμβεί κυρίως μετά το παιχνίδι με τον Πάμισο, γιατί δεν θέλουμε να ακουστούν διάφορα και να αλλοιωθεί η εικόνα της ομάδας". 

Με άλλα λόγια ο Πανθουριακός θα παραταχθεί με ιδανική 11άδα στο ματς της Κυριακής και το… ροτέισον θα γίνει στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια.

 

Το θετικό είναι ότι ο Ντίνος Βασιλόπουλος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ενώ διαθέσιμοι θα είναι και οι Μαραβέλας, Ζάκκας. Ετσι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην προετοιμασία που ξεκίνησε τη Δευτέρα και θα ολοκληρωθεί αύριο.