Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 14:59

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-2: Σημαντική νίκη για την σωτηρία

Γράφτηκε από τον

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία του πέτυχε χθες ο Απόλλων Καλαμάτας, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Ανδρούσας.

Ο Απόλλωνας έφτασε στην κατάκτηση των τριών πόντων με τέρματα που σημείωσε στο α' 45λεπτο, πραγματοποιώντας παράλληλα καλή εμφάνιση. Στο β' μέρος βρέθηκε από νωρίς να αγωνίζεται με 10 παίκτες, καθώς στο 47' αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Πάολο Ντο Σάντος γιατί διαπληκτίστηκε με αντίπαλό του (Μπαλόπουλο). Ετσι από εκείνο το σημείο αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει παίζοντας πιο αμυντικά και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να απειλήσει την εστία του Καρτερολιώτη. 

Με αυτή τη νίκη η Καλαματιανή ομάδα διατήρησε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία, παρότι μετά την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Ανδρούσα φάνηκε περισσότερο στο β' ημίχρονο, όπου είχε δύο δοκάρια, έβαλε ένα γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Φάσεις - γκολ 

Στο 29' μπαλιά του Λάζαρη στον Πάολο Ντο Σάντος αυτός "έκοψε" την μπάλα στο πέναλτι σχεδόν για τον Δ. Τσουλάκο, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Καρτερολιώτη και με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 41' ο Δ. Τσουλάκος συνδυάστηκε με τον Πάολο Ντο Σάντος και αυτός με σουτ σχεδόν από τη γραμμής της μεγάλης περιοχή πέτυχε το 0-2. Στο 53' Τσώνης με σουτ "σημάδεψε" το κάθετο δοκάρι. Την ίδια κατάληξη είχε στο 67' σουτ του Γεωργιόπουλου. Στο 70' ο Κρεμμύδας με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 1-2. Στο 75' ο Δ. Τσουλάκος βγήκε τετ-α-τετ με τον Καρτερολιώτη, τον πέρασε και έκανε το πλασέ για να προλάβουν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί και να γλιτώσουν την ομάδα τους από 3ο γκολ.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Καρτερολιώτης, Κρεμύδας, Κατσιβαρδέας (55' Κάλλας), Γκούνης, Καντζιλιέρης (80' Θεοδοσόπουλος), Γεωργιόπουλος, Μπαλόπουλος, Πατσιώτης, Βοσνάκης (20' λ.τρ. Τσώνης), Μαραγκούλιας, Τσέλα.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Μιγκάκης, Μαργιόλης, Κορομηλάς, Μπαρμπόσα Ντα Σίλβα (92' Μπουτεράκος), Κλουβάτος, Σκιάς, Λάζαρης (88' Σιάσιος), Ντόκο (77' Στ. Τσουλάκος), Δ. Τσουλάκος, Πάολο Ντο Σάντος.