Τετάρτη, 30 Μάρτιος 2016 19:07

Πανηγυρικά στην τελική φάση η 11η Περιφέρεια

Γράφτηκε από τον
Πανηγυρικά στην τελική φάση η 11η Περιφέρεια

Στην τελική φάση (οι 8 καλύτερες περιφέρειες της χώρας) του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων νέων , προκρίθηκε η ομάδα νέων της 11ης Περιφέρειας (Μεσσηνία, Αρκαδία, Λακωνία), καθώς νίκησε για δεύτερη φορά με 2-0 την αντίστοιχη ομάδα της 12ης Περιφέρειας (Αργολίδα, Κορινθία, Δυτ. Αττική).


Η ρεβάνς του 3-1 στο πρώτο ματς στις 16 Μαρτίου στην Καλαμάτα,  δόθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Νέας Περάμου. Η 11η Περιφέρεια του προπονητή των μικτών ομάδων της ΕΠΣΜ Παναγιώτη Δρούγα, παρατάχθηκε με 8 Μεσσήνιους στην 11άδα, όπως και στο πρώτο παιχνίδι.
Ο λόγος για τους Μπαχράμη, Συρμπόπουλο, Τσιλιγωνέα, Δεδούση, Μπαζάνη, Σαρδέλη, Αντεμάι και Παπαδήμο. Ακόμα φανέλα βασικού πήραν οι Στούμπος, Φρατζέσκος από τη Λακωνία και ο Δράνιας από την Αρκαδία.
Ο τελευταίος άνοιξε το σκορ στο 75' με πλασέ (είχε πετύχει το 1-0 και στον Κορδία στο 34') και στο 90' ο Σαρδέλης με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
Η 11η Περιφέρεια προκρίθηκε έτσι με δύο νίκες στην τελική φάση της διοργάνωσης, που θα γίνει μετά το Πάσχα (μάλλον στα Γιάννενα, ενώ σήμερα θα γίνει η κλήρωση). Η 12η Περιφέρεια πίεσε στο ξεκίνημα για το γκολ που θα τις έδινε ελπίδες, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να προηγηθούν νωρίτερα.

Πολλές παρουσίες στη Νέα Πέραμο

Να σημειωθεί ότι στο γήπεδο της Νέας Περάμου βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης, ο αντιπρόεδρος Αγγελος Γεωργόπουλος, αλλά και ο Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, ενώ το "παρών" έδωσαν ακόμα ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης Αγγελος Σκαφιδάς, ο σκάουτερ Αλέκος Τσατάς και ο φυσιοθεραπευτής Θοδωρής Ασημακόπουλος.  Από την Αρκαδία παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Νίκος Προύτζος και ο σύμβουλος Βασίλης Λιώρης. Και από τη Λακωνία ο αντιπρόεδρος της Ενωσης Παναγιώτης Κρημίτσος, ο έφορος Σάκης Αναστασιάδης και ο προπονητής Γιάννης Μάνος.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κορδολάμης με βοηθούς τους Πλάκα και Μουγιουκάκο από τη Δυτική Αττική.
12η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Χόντος, Τόκι, Μιχαήλης, Ντόκο, Σκάντζος (56' λ.τρ. Αναστασίου), Μαντζώρος, Δρίτσος (64' Σαλοδημήτρης), Λακάι, Σαμαρά, Αντωνόπουλος, Μαυρονάσος (46' Καλογεράκης).
11η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μπαχράμης, Συρμπόπουλος, Τσιλιγωνέας (87' Παπαστάθης), Στούμπος, Δεδούσης, Μπαζάνης, Φρατζέσκος (58' Κουτσοβασίλης), Αντεμάι, Παπαδήμος, Σαρδέλης, Δράνιας (89' Μαλτέζος).