Πέμπτη, 31 Μάρτιος 2016 12:56

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: "Τελικοί όλα τα ματς", λέει ο Α. Μαυρέας εν όψει Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον

 

Δύο νίκες και μια ισοπαλία είναι ο απολογισμός του Διαβολιτσίου με τον Αντώνη Μαυρέα στον πάγκο.

Ο ΑΟΔ εκμεταλλεύτηκε την έδρα του  με Τέλλο Αγρα (3-1) και Δώριο (3-0) και απέσπασε ισοπαλία (0-0) στην Καλαμάτα με τον Απόλλωνα.  Παρ' όλα αυτά παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά είναι πλέον σε απόσταση αναπνοής (2 βαθμοί) από το Μεσσηνιακό,  που βρίσκεται στην 13η θέση που οδηγεί στη σωτηρία.

Μάλιστα το προσεχές Σάββατο οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Ενα ντέρμπι παραμονής που θα κρίνει πολλά, μιας και θα απομένουν στη συνέχεια μόλις τρεις αγωνιστικές. Ο Αντώνης Μαυρέας δεν θεωρεί πάντως το εν λόγω παιχνίδι ως το πιο σημαντικό σε αυτή τη σειρά των αγώνων.

Για τον προπονητή του Διαβολιτσίου είναι: "Τελικοί όλα τα ματς από εδώ και πέρα. Χρειάζεται μεγάλη σοβαρότητα και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Βλέπω μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά και δεν έχω κανένα παράπονο. Η ομάδα παίζει και πολύ καλό ποδόσφαιρο και αυτό μας δίνει κουράγιο και πιστεύω θα πάνε όλα καλά".

 

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Κωστόπουλος έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο, αλλά εκτιμάται ότι θα αγωνιστεί κόντρα στο Μεσσηνιακό, ο οποίος πριν συμφωνήσει με το Νίκο Μουλατσιώτη είχε κάνει πρόταση στον Αντώνη Μαυρέα, που τελικά έδωσε τα χέρια με την ομάδα του Διαβολιτσίου.