Πέμπτη, 31 Μάρτιος 2016 12:10

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Νίκησε μετά από 2 μήνες και ελπίζει σε παραμονή

Γράφτηκε από τον

 

Τέλος στο σερί που τον ήθελε χωρίς νίκη από τις 16 Γενάρη (0-1 τον Πανθουριακό) έβαλε ο Απόλλωνας Καλαμάτας και το έπραξε μάλιστα εκτός έδρας (1-2 την Ανδρούσα). 

Ο ιστορικός σύλλογος είχε να πανηγυρίσει από την 17η αγωνιστική. Εκτοτε ηττήθηκε από Α.Ο. Φαραί, Κυπαρισσία, Τσικλητήρα, Πύλου, Μιλτιάδη, Πάμισο και μοιράστηκε τους βαθμούς με Αστέρα Αρφαρών, Ολυμπιακό Καλαμάτας και Διαβολίτσι.

Με τον Πάμισο πήρε όμως, ως γνωστόν, στα χαρτιά τους 3 βαθμούς λόγω της ένστασης που έκαναν Τσικλητήρας και Κυπαρισσία για τη συμμετοχή του Μουλιάτου και έτσι έχει 22 βαθμούς, με τους οποίους ισοβαθμεί με το Διαβολίτσι στην προτελευταία θέση της Α' τοπικής. Η διαφορά από την 13η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή μειώθηκε στους 2 βαθμούς και στον Απόλλωνα ελπίζουν ότι θα αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Για να συμβεί αυτό απαιτείται σερί νικών στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές.

Η προσοχή στρέφετα στο εντός έδρας ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Τέλλο Αγρα, που προέρχεται από δύο συνεχόμενα τρίποντα.

Ο Απόλλωνας θα μπει στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένος για τους τρεις βαθμούς. ώστε να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.

Εκτός πλάνων παραμένει ο τιμωρημένος Πετράκος, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Ντος Σάντος που αποβλήθηκε στο πρόσφατο ματς με την Ανδρούσα.

 

Από εκεί και πέρα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του τραυματία Μάλαμα.