Δευτέρα, 04 Απριλίου 2016 18:18

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ 0-0: Τώρα θέλουν και οι δύο ένα βαθμό

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ 0-0: Τώρα θέλουν και οι δύο ένα βαθμό

 

Ισόπαλο χωρίς γκολ τελείωσε το παιχνίδι που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, ανάμεσα στην Α.Ε. Αβίας και τον Χανδριναϊκό.

Η Α.Ε. Αβίας παρά την ισοπαλία παραμένει στην 3η προνομιούχο θέση που οδηγεί σε άνοδο στην Α' τοπική και χρειάζεται έναν βαθμό στο παιχνίδι της τελευταίας για να πάρει το εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία της Μεσσηνίας.

Από την άλλη και ο Χανδριναϊκός χρειάζεται έναν βαθμό στο τελευταίο ματς για να οριστικοποιήσει την παραμονή του στην Α1 τοπική.

Στο παιχνίδι δεν έγιναν πολλές φάσεις, με τις πιο αξιόλογες να είναι μία για την Α.Ε. Αβίας και δύο για τον Χανδριναϊκό, ενώ οι γηπεδούχοι τελειώσαν το ματς με 9 παίκτες καθώς αποβλήθηκαν στο 80' ο Δ. Πολυμενέας γιατί διαπληκτίστηκε με αντίπαλο του και στο 93' ο Γιαννέας για έντονη διαμαρτυρία στο διαιτητή. Αποβολή είχε και ο Χανδριναϊκός, καθώς την κόκκινη κάρτα αντίκρισε στο 90' ο Γιαννόπουλος που καθόταν στον πάγκο για διαμαρτυρία στο διαιτητή.

Στο 60' ο Φετάχου "έκοψε" την μπάλα για τον Ν. Γεωργικό, αυτός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή σουτ για να αποκρούσει ο Νικητόπουλος. Στο 64' ο Κοντός έκανε τη σέντρα στην περιοχή για τον Γιάνναρη αυτός έκανε την προβολή σε κενή εστία αλλά δεν βρήκε την μπάλα για να σκοράρει. Στο 89' ο Κοντός με σουτ προσπάθησε να σκοράρει όμως τον πρόλαβε αμυντικό και με κεφαλιά πάνω σχεδόν στη γραμμή του τέρματος απέκρουσε και γλίτωσε την ομάδα του από σίγουρο γκολ.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος, Γ. Βαβαρούτσος, Φουρναράκος, Λυκουρέζος, Τζανετέας, Αποστολίδης (65' Ηλ. Γεωργικός), Αν. Βαβαρούτσος (87' Ψαρρέας), Μανιατέας, Φετάχου, Δ. Πολυμενέας, Ν. Γεωργικός (80' Γιαννέας).

 

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Νικητόπουλος, Λίτο, Κόντι, Δ. Κατσιγιάννης, Καρανταράκης, Φωτόπουλος, Ζωγόπουλος, Μεμά (85' Κοκάι), Κοντός, Σαχινάι, Γιάνναρης (80' Καλδής).