Δευτέρα, 04 Απρίλιος 2016 18:55

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 0-1: Σφράγισαν την παραμονή οι φιλοξενούμενοι

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 0-1: Σφράγισαν την παραμονή οι φιλοξενούμενοι

 

Τρίποντο παραμονής πήρε το Σάββατο στην Κορώνη ο Νέος Άρις που κέρδισε με 1-0 τον τοπικό Ακρίτα.

Η ομάδα του Αρι με αυτή τη νίκη "σφράγισε" και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία, ενώ από την άλλη μεριά η Κορώνη έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την τρίτη θέση που οδηγεί σε άνοδο στην Α' τοπική (θέλει δική της νίκη και ήττα της Αβίας την τελευταία αγωνιστική για να πάνε οι δύο ομάδες σε μπαράζ). 

Ο Ακρίτας αγωνίστηκε με αλλαγές στην 11άδα του, αφού για διάφορους λόγους απουσίαζαν κάποιοι βασικοί παίκτες, όπου οι Τάσος και Κώστας Μάραντος, ο πρώτος λόγω τραυματισμού και ο δεύτερος λόγω υποχρεώσεων στο σχολείο του. Έτσι έπαιξε για πρώτα φορά ως αλλαγή ο 14χρονος Κώστας Τέντες και μετά από πολλά χρόνια, επίσης ως αλλαγή, ο έμπειρος Παντελής Κρητικάκης.

Πάντως και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, ο Νέος Άρις το κατάφερε με πέναλτι που κέρδισε ένα λεπτό πριν το τέλος του α' μέρους, ενώ ο Ακρίτας δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, καθώς οι παίκτες του, Τσάνι, Μπλάνας, Μπόκολος, Μουτζούρης, δεν ήταν ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια από τη μία και από την άλλη "έπεσαν" πάνω στον Ρουμελιώτη, που έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τη φετινή σεζόν και με τις επεμβάσεις του, κράτησε ανέπαφη την εστία του, ενώ σε δύο φάσεις η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 30' ο Τσάνι με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 44' ο Ι. Κουτσουμπός ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Καραματσούκη και ο διαιτητής Νικολόπουλος σφύριξε πέναλτι. το εκτέλεσε εύστοχα ο Κωστόπουλος και έκανε το 0-1. Στο 70' ο Κουτσολίας σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 60' σε φάουλ του Δ. Κουτσουμπού, ο Μουτζούρης με κεφαλιά πέτυχε γκολ, όμως ο διαιτητής Νικολόπουλος, το ακύρωσε υποδεικνύοντας τον σκόρερ οφσάιντ.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σπυρόπουλος, Σαρέλας (80' Π. Κρητικάκης), Τέντες (46' Μπόκολος), Ι. Κουτσουμπός, Δ. Κουτσουμπός, Τσάνι, Κουτσολίας, Φωτεινάκης, Μουτζούρης, Σταμάτης, Μπλάνας.

 

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Ρουμελιώτης, Κωστόπουλος, Π. Σκαλιώτης, Πλέκης, Αρβανίτης, Καπόγλης, Σταυριανέας (65' Μαρκόπουλος), Αναστασόπουλος, Φλέσσας (70' Κατσιμαγκλής), Ι. Σκαλιώτης, Καραματσούκης (55' λ.τρ. Μπάκας).