Δευτέρα, 04 Απρίλιος 2016 20:36

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΑΙΑΝΤΑΣ 3-2: Νίκη - ανατροπή με Κουραμπά στο 87'

Γράφτηκε από τον
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΑΙΑΝΤΑΣ 3-2: Νίκη - ανατροπή με Κουραμπά στο 87'

 

Με σκόρερ τον Κουραμπά (χρυσή αλλαγή) λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, το Ασπρόχωμα επικράτησε το Σάββατο στην έδρα του με 3-2 του Αίαντα.

Οι δύο ομάδες είχαν ως στόχο τη νίκη ώστε να βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία, αφού δεν αντιμετώπιζαν θέμα με την παραμονή τους, την οποία έχουν εξασφαλίσει από προηγούμενα παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια και κατέκτησαν το τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν 3ο γκολ, όμως ο Πανταζής σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 7' από κόρνερ του Αντωνόπουλου ο Λαγωνικάκος με κεφαλιά "έγραψε" το 0-1. Στο 15' ο Φίλιος με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε 1-1. Στο 72' σε γύρισμα της μπάλας στην περιοχή ο Μιχαλόπουλος με κεφαλιά έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τον Αίαντα κάνοντας το 1-2. Στο 75' ο Γυφτέας ύστερα από φοβερή ενέργεια και σέντρα στην περιοχή ο Φίλιος με προβολή πέτυχε το 2-2. Στο 77' ο Πανταζής με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 87' ο Φίλιος επιχείρησε να σκοράρει με σουτ, στην πορεία της μπάλας κινήθηκε ο Κουραμπάς, ο οποίος με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Διαιτητής ήταν ο Καστανάς με βοηθούς διαιτητές τους Γκούμα, Ταβουλαρέα.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Καντερές, Μουράτι, Λέκκας (78' Κουραμπάς), Π. Χαρίτος (46' Βεργόπουλος), Φλέσσας, Πετσόπουλος, Αναστασόπουλος, Γυφτέας, Στ. Χαρίτος (55' Φουρναράκος), Αρ. Ηλιόπουλος, Φίλιος.

 

ΑΙΑΝΤΑΣ: Μπαχράμης (46' Τσιγάγος), Αλεξανδρόπουλος, Τριάντος, Λαγωνικάκος, Ζαγαρέλος, Μιχαλόπουλος, Μπαζίγος (61' Στραβάκος), Γεωργαντάς (70' Μούντανος), Πανταζής, Αντωνόπουλος, Αντεμάι.