Τρίτη, 12 Απρίλιος 2016 15:19

ΚΕΡΑΥΝΟΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ 1-1: Φινάλε με ισοπαλία

Γράφτηκε από τον

 

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο προχθεσινός αγώνας που διεξήχθη στο "Π. Μπαχράμης", όπου ο Κεραυνός και ο Παπαφλέσσας Χώρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

 

Το παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, καθώς οι γηπεδούχοι εδώ και καιρό έχουν υποβιβαστεί, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ανανεώσει από τις προηγούμενες αγωνιστικές την παραμονή τους στην κατηγορία. Ετσι έπαιξαν ελεύθερα και διεκδίκησαν τη νίκη ώστε να κλείσουν καλά τη χρονιά. Δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, όμως κατόρθωσαν να βρουν δίχτυα μόλις από μία φορά. Συγκεκριμένα στο 7' 0-1 από κόρνερ του Μπάρκα ο Γρηγορόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-1 και στο 35' ο Σταθόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Δέκα λεπτά νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι, όταν ο Μπάρκας με απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο.

Ο Κεραυνός έχασε καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Ι. Νικολακόπουλο (2), Σταθόπουλο (2) και ο Παπαφλέσσας με τους Φ. Νικολακόπουλος (55' σουτ, 62' πλασέ), Τηλεμάχου (68' σουτ), Μπολκβάτζε (75' πλασέ) και Μπάρκας (80' πλασέ).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Κάρλος, Σαμπιόν, Γιαμαρέλος, Δούβαλης, Παπαγεωργίου, Κότσης, Μπεσσής, Βοσνάκης, Δεικτάκης, Σταθόπουλος, Νικολακόπουλος.

 

ΧΩΡΑ: Λινάρδος, Ρουσσόπουλος, Γρηγορόπουλος, Γκεβόρι, Γεωργακόπουλος (75' Γ. Καγιάς), Δ. Κανελλόπουλος (50' Δημόπουλος), Τηλεμάχου, Μπολκβάτζε, Μπάρκας, Φ. Νικολακόπουλος, Σταματόπουλος (70' Τσέρτος).