Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 15:41

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 6-3: Νίκη με... αγγλικό σκορ

Γράφτηκε από τον
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 6-3: Νίκη με... αγγλικό σκορ

 

Την παραμονή του στην Α1 τοπική ανανέωσε ο Χανδριναϊκός μετά την επιβλητική νίκη που πέτυχε επί του Νέου Αρι με σκορ 6-3.

 

Εναν βαθμός ήταν αρκετός για την ομάδα του Χανδρινού ώστε να πετύχει το στόχο της, όμως τελικά πήρε τη νίκη. Κατάφερε να συνδυάσει την παραμονή της στην κατηγορία με νίκη στο γήπεδο του Σουληναρίου, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τα έργα ανακατασκευής του.

Ο Νέος Αρις, που είχε εξασφαλίσει νωρίτερα την παραμονή του, έπαιξε ελεύθερα και προσπάθησε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση, σημείωσαν για τον Χανδριναϊκό οι Φωτόπουλος (7'), Γιάνναρης (17'), Κοντός (36', 67', 69'), Σαχινάι (75') και για το Νέο Αρι οι Κωστόπουλος (10') και Μπάκας (55', 80').

Ο διαιτητής Τουρλομούσης στο 25' έδειξε μπλε κάρτα στον Δ. Κατσιγιάννη για εφαρμογή του "Fair Play".

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Νικητόπουλος, Κότι, Λίτο, Ζωγόπουλος, Γιάνναρης (70' Ι. Κατσιγιάννης), Φωτόπουλος, Δ. Κατσιγιάννης, Κοντός (76' Κολοκάθης), Καραταράκης, Σαχινάι, Μεμά (58' Κοκάι).

 

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Σκουράκης (46' Ρουμελιώτης), Καπόγλης, Ι. Σκαλιώτης, Ι. Σπηλιώτης (70' Καραματσούκης), Κάλελης, Μπάκας, Μαρκόπουλος, Κωστόπουλος, Π. Σκαλιώτης, Κατσιμαγκλής, Κουρκούτας (46' Αναστασόπουλος).