Πέμπτη, 14 Απρίλιος 2016 13:18

Αναβολή για το Μάρτιο του 2017 η υπόθεση Παπανικολόπουλου

Γράφτηκε από τον

 

Αναβολή για τις 21 Μαρτίου του 2017 πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του Μένη Παπανικολόπουλου λόγω αποχής των δικηγόρων.

Ο ποδοσφαιριστής της Σπερχογείας είχε συλληφθεί την Κυριακή για πρόκληση σωματικής βλάβης και για παράβαση της Νομοθεσίας για τον αθλητισμό και αφέθηκε ελεύθερος για να εκδικαστεί χθες η υπόθεσή του. Σύμφωνα πάντα με τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο ρέφερι Γιώργος Μπλάνας  για τον τραυματισμό του βοηθού Παναγιώτη Σερεμέτη στην αναμέτρηση Απόλλωνας - Σπερχογεία που διεκόπη στο 57ο λεπτό. Ο Παπανικολόπουλος, ο οποίος στο εν λόγω παιχνίδι βρισκόταν στην εξέδρα, πέταξε -σύμφωνα με τον κ. Μπλάνα- ένα μπουκάλι στο βοηθό Σερεμέτη και λίγο αργότερα η αστυνομία τον συνέλαβε. 

Η ομάδα της Σπερχογείας, που από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό του παίκτη, υποστηρίζει ότι ο Παπανικολόπουλος δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό. 

Ως εκ τούτου δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα έτσι. Σήμερα ή αύριο θα γίνει διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις (σκέφτεται να προχωρήσει σε… μηνύσεις). Προσμένει όμως την απόφαση για την τύχη του αγώνα Απόλλωνας - Σπερχογεία.

Σήμερα η συνεδρίαση της πειθαρχικής επιτροπής 

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΜ θα συνεδριάσει σήμερα και λογικά το μεσημέρι θα ανακοινωθεί η απόφαση. Η αρμόδια επιτροπή θα εξετάσει την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα, του παρατηρητή διαιτησία και φυσικά το φύλλο αγώνα του διαιτητή. Αν προκύψει ότι ο αγώνας διεκόπη με υπαιτιότητα της Σπερχογείας, τότε η ομάδα θα χάσει το ματς στα χαρτιά, θα της αφαιρεθούν 3 βαθμοί και θα τιμωρηθεί και με χρηματικό πρόστιμο.  Ακόμα θα έχει - 2 βαθμούς και τη νέα σεζόν, σε όποιο πρωτάθλημα και αν λάβει μέρος, ενώ ο παίκτης, αν η επιτροπή δεχτεί ότι είναι υπεύθυνος, θα τιμωρηθεί με τουλάχιστον δέκα αγωνιστικές.