Πέμπτη, 14 Απρίλιος 2016 15:12

Η παιδική ομάδα της Εράνης έπαιξε με τον Αστέρα Τρίπολης

Γράφτηκε από τον

 

Ενα σημαντικό φιλικό παιχνίδι έδωσε προχθές η παιδική ομάδα της Εράνης. Η ομάδα των Φιλιατρών πήγε στην Τρίπολη όπου αντιμετώπισε στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα την ομάδα Κ15 του Αστέρα, η οποία πρόσφατα κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας. 

 

Ηταν λοιπόν ένα πολύ δυνατό τεστ για τους παίκτες της Εράνης - που είχαν πάρει τον τίτλο στον όμιλο τους στην Μεσσηνία - οι οποίοι αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες έχοντας συνολικά θετική εικόνα.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 4-0 υπέρ του Αστέρα, ο οποίος την επόμενη εβδομάδα θα συμμετέχει σε διεθνές τουρνουά στην Φιλανδρία. Προπονητής της ομάδας Κ15 της ομάδας της Τρίπολης είναι ο Γιάννης Ρούμπης ο οποίος είχε περάσει από τον πάγκο της Εράνης την σεζόν 2007-2008. 

Προπονητές των παίδων των Φιλιατρινών είναι οι Νίκος Μπάιμπος και Ανδρέας Μητρόπουλος ενώ στην Τρίπολη βρέθηκαν ακόμη ο υπεύθυνος ακαδημιών Γιώργος Ασημακόπουλος που ήταν και αρχηγός αποστολής αλλά και ο γενικός αρχηγός της Εράνης Σαράντος Τριαντόπουλος.

Για την Εράνη ήταν στην αρχική 11άδα οι Αποστόλης Βασιλόπουλος, Μάριος Κυριακόπουλος, Διονύσης Μεϊντάνης, Τάσος Μπουρδέκας, Παρασκευάς Μεϊντάνης, Παναγιώτης Χρονόπουλος, Χρήστος Λαμπρόπουλος, Δημήτρης Χάρμπας, Αγγελος Κοροβίλας, Αλέξανδρος Παπαδήμας, Σωτήρης Γώγος.

Επαιξαν ακόμη και οι Γιάννης Μητρόπουλος, Ανδρέας Μιχαλακόπουλος, Φώτης Γιαννακόπουλος, Λάμπρος Σαπέρας, Αγγελος Γιαννακόπουλος, Θανάσης Σουρέτης, Λοριάν, Εουρόν Καριότι.

Φιλικό - φιέστα με την Κ20 του Αστέρα;

Ο Σαράντος Τριαντόπουλος συζήτησε με τον τεχνικό διευθυντή του Αστέρα Μίλαν Παύλοβιτς το ενδεχόμενο να γίνει ένα φιλικό ματς της ανδρικής ομάδας της Εράνης με την Κ20 του Αστέρα, με την προοπτική να γίνει σε αυτό η απονομή του τίτλου στους Φιλιατρινούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 τοπική.

Πιθανή ημερομηνία του αγώνα είναι η Μ. Τετάρτη, όμως η οριστική απάντηση του Αστέρα θα έρθει τις επόμενες μέρες. 

Θυμίζουμε ότι και ο Παύλοβιτς έχει περάσει από τον πάγκο της Εράνης, συγκεκριμένα την σεζόν 2006-2007.