Παρασκευή, 15 Απρίλιος 2016 18:03

Φουστέρ: "Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό..."

Γράφτηκε από τον

Την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν επανέλαβε ο Νταβίντ Φουστέρ, το συμβόλαιο του οποίου με τους "ερυθρόλευκους" ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι.

 

«Ξέρω ότι είναι η τελευταία μου χρονιά φέτος. Ξέρω ότι τελειώνει το συμβόλαιό μου. Η ομάδα το ξέρει, εγώ το ξέρω. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Εγώ θέλω να συνεχίσω εδώ, αλλά θα δείξει» ανέφερε αρχικά ο Ισπανός αμυντικός που μαζί με τους συμπαίκτες του θα γιορτάσουν την προσεχή Κυριακή την κατάκτηση και του φετινού τίτλου: «Θα είναι μια μέρα γιορτής, μπροστά στον κόσμο μας. Το αξίζουμε, έχουμε παλέψει για αυτό, έχουμε κάνει μια πάρα πολύ καλή χρονιά και θέλουμε να το γιορτάσουμε, όπως μας αξίζει».

Η επανέναρξη του Κυπέλλου φέρνει ουσιαστικά τον Ολυμπιακό στον τελικό και ο Φουστέρ κατέληξε λέγοντας πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι υπόλοιποι άσοι των πρωταθλητών είναι έτοιμοι για το νταμπλ, ώστε να κλείσει και η φετινή χρονιά με τον πιο ιδανικό τρόπο: «Είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι, ξέραμε επίσης ότι υπήρχε μια περίπτωση να γίνει ξανά το Κύπελλο, οπότε έπρεπε να είμαστε εγρήγορση. Είμαστε σε καλή φόρμα, πάντα προπονούμαστε πολύ καλά και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ακόμα καλύτερα».

 

ΠΗΓΗ: SDNA.GR