Παρασκευή, 15 Απρίλιος 2016 18:58

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη…

Γράφτηκε από τον
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη…

 

«Μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα! Αυτή η σοφή παροιμία του λαού μας υπάρχει στο μυαλό των φιλάθλων της πόλης και καταλογίζουν στο ανύπαρκτο "κολοβό" δ.σ., στον πρόεδρο και την γραφική παρεούλα που στέκεται από κοντά, όλη την ευθύνη για την επερχόμενο υποβιβασμό και τον διασυρμό της "Μαύρης Θύελλας". 

 

Κατάφεραν να γίνει "ολίγον" από ομαδούλα και χωριά όπως η Κάτω Βραχούλα να την αντιμετωπίζουν σαν σε προπόνηση. Αποδοκιμάζουν, καταλογίζουν ευθύνες, βρίζουν, μιλούν για μη ικανούς παράγοντες, όχι άξιους να διαχειριστούν το μέγεθος και την ιστορία της "Μαύρης Θύελλας". 

Διαφωνώ. Όλοι τους, ο πρόεδρος, το δ.σ. και η συμβουλευτική ομάδα, έκαναν  κάνουν και θα κάνουν τα καλύτερα αφού "ψώνισαν" αρκετούς ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι, άσχετα αν ήταν μουχλιασμένο και πεταμένο στα βάτα. 

Ενίσχυσαν τον τουρισμό με τουρίστες προπονητές και τους αρκετούς παίκτες ικανούς στο τάβλι, που ήρθαν στην πόλη μας για μετεκπαίδευση. 

Παρά τα εμπόδια, που πολλοί έβαζαν όπως ο κ. Δεδούσης, παρέμειναν δυνατοί και με πρωταγωνιστικούς στόχους με καθημερινή δουλειά και πλάνο τον δύσκολο δρόμο της καταξίωσης και την ανεύρεση αξιόλογων "συμπαικτών" και "επενδυτών".

Αποφασισμένοι και ενωμένοι σαν γροθιά. 

Συνεχίζεται».

 

Βαγγέλης Παπαμικρούλης