Δευτέρα, 18 Απρίλιος 2016 19:37

Η αποστολή της 11ης Περιφέρειας για το ματς στην Κορινθία

Γράφτηκε από τον

Την αποστολή της 11ης Περιφέρειας εν όψει του αγώνα της Τετάρτης στο Ζευγολατίο κορινθίας ανακοίνωσε  ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Δρούγας.


Το ματς θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη στις 3 μ.μ. στο γήπεοδ Ζευγολατιού Κορινθίας και θα είναι νοκ άουτ με την νικήτρια ομάδα να παίρνει το εισιτήριο για τους «4« του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Στην 10η Περιφέρεια αγωνίζονται παίκτες από τις ΕΠΣ Αχαίας, Ηλείας, Ζακύνθου και Κεφαλληνιάς ενώ στην 11η Περιφέρειας παίκτες από Μεσσηνία, Αρκαδία και Λακωνία.
Η ΕΠΣ Μεσσηνίας ανακοίνωσε ότι η αποστολή θα αναχωρήσει την Τετάρτη στις 9.30 μ.μ. από το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.
Σε αυτή θα βρίσκονται οι  Στασινός Κλάδης, Νίκος Συρμπόπουλος, Γιώργος Τσιλιγωνέας, Λεωνίδας Δεδούσης, Παναγιώτης Μπαζάνης, Γιάννης Σαρδέλης, Ορέστης Αντεμάι, Αλέξανδρος Παπαδήμος από την Μεσσηνία, οι  Βαγγέλης Δράνιας, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Χρήστος Τσουμπλέκας και Νεκτάριος Αλεξόπουλος από την Αρκαδία και οι Στέλιος Φραντζέσκος, Βαγγέλης Παπαστάθης, Παναγιώτης Στούμπος, Στέλιος Κουτσοβασίλης, Δημήτρης Μαλτέζος, Χρήστος Απαλοδήμας από την Λακωνία.
Την αποστολή θα συνοδεύσουν, πέρα από τον προπονητή Παναγιώτη Δρούγα, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ Αγγελος Γεωργόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής της ΕΠΣΜ Αγγελος Σκαφιδάς, ο φυσιοθεραπευτής Θ. Ασημακόπουλος και ο σκάουτερ Αλέκος Τσατάς.