Τρίτη, 19 Απρίλιος 2016 17:53

Ξανά στο «ψυγείο» ο Καλογερόπουλος για το Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟ

Γράφτηκε από τον

Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, δεν πρόλαβε να επιστρέψει στην ενεργό δράση και παραπέμπεται ξανά.

Ο διαιτητής του συνδέσμου Αθηνών μπαίνει στο «ψυγείο» για την απόδοσή του στην αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός που διεξήχθη στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League.

Φαίνεται ότι «πληρώνει» τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, σε μαρκάρισμα τού Χαμντανί στον Εβαντζελίστα στο 42ο λεπτό.

Ο Καλογερόπουλος, είχε σφυρίξει το πολυσυζητημένο ντέρμπι, ΑΕΚ-Ολυμπιακός για την 22η αγωνιστική και είχαν παράπονα και οι δύο ομάδες.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δύο αποβολές, Μποτία (47') και Μιλιβόγεβιτς με δεύτερη (76') και στη συγκεκριμένη φάση υποδείχθηκε πέναλτι για χέρι του Σέρβου, από το οποίο έγινε το τελικό 1-0 .

Οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν δυσαρεστημένοι λόγω των δύο φάσεων, ενώ εκφράστηκαν παράπονα από την Ένωση, λόγω μαρκαρίσματος εντός της περιοχής του Μαζουάκου στον Σουκουλίνι στο πρώτο μέρος, θεωρώντας ότι ήταν πέναλτι. 

Ο Χαραλαμπόπουλος ορίστηκε τέταρτος διαιτητής στο Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα στην 28η αγωνιστική και την επόμενη εβδομάδα στο ματς της Τρίπολης ως πρώτος.

Πηγή: sentragoal.gr