Τετάρτη, 20 Απρίλιος 2016 13:05

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Να τελειώσει το… μαρτύριο

Γράφτηκε από τον

 

Τη χειρότερη σεζόν στη σύγχρονη ιστορία της βιώνει η Καλαμάτα, μιας και τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί μετά από 35 χρόνια στην Α' τοπική!

Η διοίκηση Ράλλη υπέβαλε τη Δευτέρα την παραίτησή της, προπονητής ως γνωστόν δεν υπάρχει και άπαντες περιμένουν να τελειώσει το φετινό.. μαρτύριο ώστε να δρομολογηθούν διοικητικές εξελίξεις. Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές στη Γ' εθνική έχουν άλλωστε διαδικαστικό χαρακτήρα για τη Καλαμάτα. 

Αυτό που ενδιαφέρει είναι η διάδοχη κατάσταση και στη γενική συνέλευση θα φανεί αν θα υπάρξει επενδυτής ή επενδυτές που θα πάρουν τα ηνία με την προοπτική  να την οδηγήσουν ξανά στις εθνικές κατηγορίες. 

Οσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, οι παίκτες επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις μετά από διήμερο ρεπό, ξεκινώντας προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με τη Βάρδα. Εχει ενδιαφέρον βέβαια να δούμε αν θα δώσουν όλοι το "παρών" στο γήπεδο, μιας και η απογοήτευση είναι μεγάλη. 

Εκλογές σήμερα οι παλαίμαχοι

Ημέρα εκλογών είναι η σημερινή για τους Παλαίμαχους της Καλαμάτας.  Η γενική συνέλευση μέσα από την οποία θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου συμβουλίου θα διεξαχθεί στις 8 μ.μ. στον Κορδία.

 

Τέλος, σήμερα οι ακαδημίες της Καλαμάτας και της Θύελλας Χαρακοπιού θα δώσουν φιλικά παιχνίδια στον Κορδία από τις 5 έως τις 7 μ.μ.