Δευτέρα, 25 Απρίλιος 2016 14:59

Καλαμάτα - ΠΑΟ Βάρδας 3-0: Τριάρα χωρίς αντίκρισμα (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον

Νίκη χωρίς ουσία ήταν αυτή που πέτυχε χθες το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας η Καλαμάτας που κέρδισε με 3-0 τη Βάρδα, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνας της στη φετινή Γ' εθνική.

 

Παρότι δεν είχε αντίκρισμα το νικηφόρο αποτέλεσμα, η Καλαμάτα έδειξε καλή εικόνα στη διάρκεια του 90λεπτου, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, είχε καλή κυκλοφορία και κατόρθωσε να σημειώσει 3 γκολ. Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς πίεση για το αποτέλεσμα και η ομάδα έδειξε σοβαρότητα και αξιοπρέπεια.

Το παιχνίδι παρακολούθησε λίγος κόσμος, σχεδόν 150 άτομα, που σίγουρα παρά την πικρία τους για τον υποβιβασμό, ικανοποιήθηκαν από την εικόνα της ομάδας, αλλά και το αποτέλεσμα.

Το σκορ άνοιξε στο 8' ο Ραχίμ ύστερα από ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 60' ο Καλαντζής πέτυχε το 2-0 με σουτ στο "Γ" σημείωσε το 2-0. Ο ίδιος τρία λεπτά πριν το τέλος με κοντινό σουτ πέτυχε το τελικό 3-0.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Σταυράκης, Γαλανόπουλος, Λιόλιος, Τσόπελας, Καταρτζής, Τσιμικλής, Γκίνο (82' Οδεμισιώτης), Ρήγας (75' Μανουσάκης), Τορεζάνι, Ραχίμ (56' Οττα), Καλαντζής.

ΒΑΡΔΑ: Σούλης, Περ. Πολίτης, Παναγόπουλος, Σοφιανόπουλος (46' Καρούτης), Λουμπαρδέας, Αποστολόπουλος, Γ. Πολίτης, Γκάτσης (65' Καζαντής), Ντόμας, Κωνσταντινίδης, Πολυχρόνης (75' Κακαφώνης).

 

• Εκτός από το παιχνίδι, είχαμε και την κλήρωση με δώρο ένα μηχανάκι προσφορά του καταστήματος ΜΟΤΟ ΝΙΚΑΣ. Η κλήρωση έγινε στην κινητή μπουτίκ της ομάδας μπροστά στην είσοδο του γηπέδου και ο τυχερός αριθμός είναι ο 4066.