Τετάρτη, 27 Απρίλιος 2016 12:58

ΠΑΜΙΣΟΣ: Εξελίξεις μετά τη γενική συνέλευση

Γράφτηκε από τον

Στασιμότητα υπάρχει αυτές της ημέρες και λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας στον Πάμισο τόσο στο διοικητικό, αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Το σίγουρο είναι ότι οι οποίες εξελίξεις σχετικά με τον μέλλον της ομάδας θα ξεκαθαρίσουν αμέσως μετά τη γενική συνέλευση που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Μαΐου. Εκεί η απερχόμενη διοίκηση θα κάνει τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Σε ότι αφορά τις εκλογές το σίγουρο είναι ότι ο Γιώργος Πετρουλάκης μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του συλλόγου της Μεσσήνης έχει αποφασίσει να μη θέσει υποψηφιότητα για τη νέα διοίκηση. Αυτό ανέφερε σε σύντομη δήλωση του χθες στο "Notos": «Δεν θα είμαι υποψήφιος για το επόμενο διοικητικό συμβούλιο του Πάμισου. Είναι οριστική η απόφαση μου να μην ασχοληθώ με την ομάδα».

Κλάδης: «Ομάδα με βαριά φανέλα»

Ο προπονητής του Πάμισου Κώστας Κλάδης για ένα δίμηνο σχεδόν ήταν στον πάγκο της ομάδας και προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να βοηθήσει ώστε να διεκδικήσουν οι "πράσινοι" μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα. Όμως τα προβλήματα ήταν πολλά και στάθηκε τελικά αδύνατο να επιτευχθεί ο στόχος. Κάνοντας ένα απολογισμός στο διάστημα που ανέλαβε την ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ο έμπειρος προπονητής μας είπε: «Δυστυχώς ο Πάμισος δεν κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα. Πηγαίνοντας εγώ στην ομάδα για περίπου ένα δίμηνο, βρήκα μια ομάδα χωρίς ψυχολογία, με πολύ στεναχώρια απ' όλους, με πολλά προβλήματα, έφυγαν παίκτες, δεν υπήρχε μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις, κάτι που δεν αρμόζει σε έναν σύλλογο, όπως ο Πάμισος, που είναι δεύτερος στο νομό. Με όλα τα προβλήματα που συνάντησα και όσα συνέβαιναν κάθε μέρα δεν μπόρεσα να αλλάξω πολλά πράγματα ώστε να ανακάμψει η ομάδα. Από εκεί και έπειτα ευχαριστώ τους φιλάθλους για την αγάπη και στήριξη που έδειξαν για άλλη μια φορά στο πρόσωπο μου. Οι φίλαθλοι αυτοί είναι η δύναμη της ομάδας και πιστεύω ότι θα είναι οι πρωτεργάτες μέσα από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν φέτος να βγει η ομάδα πιο δυνατή και να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί γιατί δεν της αρμόζει το τοπικό και αξίζει να βρίσκεται παραπάνω. Είναι ομάδα με βαριά φανέλα, με ιστορία και με πολύ εξαιρετικό φίλαθλο κοινό».