Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 13:59

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: "Η θέση του ΑΟΔ είναι στην Α' τοπική", υποστηρίζει ο Αντ. Μαυρέας

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: "Η θέση του ΑΟΔ είναι στην Α' τοπική", υποστηρίζει ο Αντ. Μαυρέας

 

Την παραμονή του στην Α' τοπική πανηγύρισε την Κυριακή ο Α.Ο. Διαβολιτσίου μετά τη νίκη του στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον Α.Ο. Φαραί.

Η ομάδα κατάφερε από την ημέρα που την τεχνική καθοδήγηση της ανέλαβε ο Αντώνης Μαυρέας να έχει μόνο θετικά αποτελέσματα, καθώς πέτυχε 5 νίκες, έκανε δύο ισοπαλίες και δεν είχε καμία ήττα.

Για την παραμονή στην κατηγορία ο κ. Μαυρέας σε σχετική ερώτηση δήλωσε χθες στο "Notos": «Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στη διοίκηση, τους παίκτες και τον κόσμο του Διαβολιτσίου. Θεωρώ ότι η σωτηρία ήρθε μέσα από μεγάλη προσπάθεια, ενότητα και σεβασμό όλων μας. Θα πω άλλη μια φορά ότι η θέση του Α.Ο.Δ. είναι σε αυτή την κατηγορία. Όσο για τους παίκτες έχω να πω ότι έβγαλαν μια τρομερή διάθεση και θέληση και πιστεύω ότι όλα έγιναν από την πολύ καλή συνεργασία, αλλά και την καλή δουλειά που κάναμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον συνεργάτη μου Αντώνη Παπαγιαννόπουλο γιατί και αυτός έχει πολύ μεγάλη συνεισφορά στη σωτηρία της ομάδας και φυσικά τα περισσότερα συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά που πίστεψαν πραγματικά σε αυτό το κατόρθωμα».

Ο έμπειρος προπονητής έχει δώσει ρεπό στους παίκτες για αυτή την εβδομάδα λόγω του Πάσχα και από την ερχόμενη Τρίτη οι παίκτες θα επιστρέψουν στο γήπεδο. Στόχος είναι μέσα από κάποιες προπονήσεις και τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων να διατηρηθούν οι παίκτες σε αγωνιστική κατάσταση όλο το Μάιο.

 

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποιο θέμα σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας του κ. Μαυρέα με το σύλλογο του Διαβολιτσίου. Αυτό είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει τη διοίκηση μετά το Πάσχα.