Παρασκευή, 29 Απρίλιος 2016 13:32

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ: Επαιξαν για αυτούς που έχουν φύγει από τη ζωή

Γράφτηκε από τον

 

Επιμνημόσυνη δέηση και τουρνουά ποδοσφαίρου με την συμμετοχή ομάδων παλαιμάχων για τους αδικοχαμένους παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές που έχουν φύγει από τη ζωή έγινε χθες το απόγευμα στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης».

Πρόκειται για καθιερωμένη εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην οποία συμμετείχαν οι ομάδες του Απόλλωνα, της Ομόνοιας και του Ασπροχώματος. 

Την ΕΠΣΜ εκπροσώπησαν οι Άγγελος Σκαφιδάς και Αλέκος Τσατάς.

Εγιναν 2 ματς των 30 λεπτών. Στο πρώτο ο Απόλλωνας νίκησε 1-0 με γκολ του Θειακού με τακουνάκι την μικτή ομάδα ΠΑΟΚ και Ασπροχώματος. 

Για τον Απόλλωνα έπαιξαν οι Γιώργος Χριστόπουλος, Παναγιώτης Κουτίβας, Τάσος Τσακαλάκος, Ακης Ζέππος, Γιώργος Λάζαρης, Δημήτρης αναστασόπουλος, Βασίλης Λεβεντόπουλος, Βασίλης Θειακός, Γιώργος Γρηγορόπουλος, Γιάννης Αθανασόπουλος, Νικήτας Κουπούζος, Αντώνης Ξυδιάς και Δημήτρης Κουραμπάς. 

Για τον ΠΑΟΚ/ Ασπρόχωμα έπαιξαν οι Τάσος Ξηρόκωστας, Γιάννης Βαλαβάνης, Γιώργος Σωτηρόπουλος, Ηλίας αναστασόπουλος, Χρήστος Κουμουράς, Δημήτρης αναστασόπουλος, Σταύρος Γιαννόπουλος, Γιώργος Ηλιόπουλος, Νίκος Γιακουμής, Δημήτρης Χριστόπουλος, Πάντος Τζανετάκος. 

Διαιτητής ήταν ο Νίκος Χρονόπουλος και βοηθοί οι Παναγιώτης Μανωλόπουλος και Παναγιώτης Κομπίλίρης. 

Στο δεύτερο ματς ο Απόλλωνας νίκησε 2-1 την Ομόνοια.

Δοκάρι για την Ομόνοια είχε ο Γ. Μπουραντώνης στο 9'. Στο 13' ο Λεβεντόπουλος πέτυχε το 1-0, στο 17' ο Αθανασόπουλος πέτυχε το 2-0 και στο 23' το 2-1 ο Τζανετάκος. 

Για την Ομόνοια έπαιξαν οι Τάσος Ξηρόκωστας, Θεόδωρος Καρλαύτης, Γιώργος Σωτηρόπουλος, Μανώλης Γιαννόπουλος, Ηλίας αναστασόπουλος, Μπάμπης Γιαννούλης, Γιώργος Μπουραντώνης, Δημήτρης Κωστόπουλος, Πάντος Τζανετάκος, Δημήτρης Φράγκος, Σταύρος Γιαννόπουλος. 

Διαιτητής ήταν ο Μανωλόπουλος και βοηθοί οι Χρονόπουλος και Κομπιλίρης.