Τετάρτη, 11 Μάιος 2016 11:54

12ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ: Νίκη με ανατροπή για Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον

 

Με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις ο Μεσσηνιακός νίκησε προχθές 2-1 τον Απόλλωνα Καλαμάτας, ο οποίος είχε προηγηθεί στο σκορ και έφθασε τους 9 βαθμούς, ενώ ο Απόλλωνας έμεινε στους 4 βαθμούς. 

Το ματς εντασσόταν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα παλαιμάχων που διοργανώνει η ΕΠΣΜ. Σε αυτό τον όμιλο την πρώτη θέση πήραν οι Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ - Ασπρόχωμα με 10 βαθμούς, ο Μεσσηνιακός έχει 9, ο Απόλλωνας 4, ενώ Πανιώνιος και Ερμής δεν έχουν βαθμό.

Οι δύο ομάδες επρόκειτο να δώσουν τη Δευτέρα το μεταξύ τους εξ' αναβολής ματς για την 1η αγωνιστική, αλλά ο Ερμής δεν προσκόμισε δελτία και η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΜ θα αποφασίσει για την τύχη του αγώνα. 

Σήμερα το εξ' αναβολής ματς

Η φάση των ομίλων ολοκληρώνεται σήμερα με το εξ' αναβολής ματς του 1ου ομίλου Απόλλωνας - Πανιώνιος για την 3η αγωνιστική. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας" και θα τον διαιτητεύσει ο Χρονόπουλος με βοηθούς τους Τάγαρη και Νιάρχο. 

Οσον αφορά την προχθεσινή συνάντηση του Μεσσηνιακού με τον Απόλλωνα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10' με καρφωτή κεφαλιά του Λεβεντόπουλου, έπειτα από σέντρα του Γρηγορόπουλου. Στο 12' ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Λεβεντόπουλου, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των παικτών του Απόλλωνα.

Στο 41' από πάσα του Χούλιαρη, ο Γυφτοχρήστος με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 55' ο Βασιλόπουλος ανατράπηκε από τον Σόφτη, αλλά ο ρέφερι Μανωλόπουλος έδωσε επιθετικό φάουλ.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (72'), ο Μεσσηνιακός κέρδισε έμμεσο φάουλ. Ο Γεωργιόπολος έστρωσε στον Κολοκάθη που σούταρε και ο Ξυδιάς άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 2-1.

Ενταση και αποβολές

Από το ματς δεν έλειψε και η ένταση στο φινάλε. Στο 69' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μιχάλης Χούλιαρης για εξύβριση αντιπάλου και υπήρχε προσωρινή διακοπή μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Στο φινάλε είδε την κόκκινη κάρτα και ο Ακης Ζέππος για εξύβριση του διαιτητή. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Μανωλόπουλος με βοηθούς την Στ. Τσαούση και τη Σαμπαζιώτη. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Σολωμάκος (36' Χαρίτος, 76' Στραβάκος), Κολοκάθης,  Μουστάκας, Σόφτης, Γυφτοχρήστος, Χούλιαρης, Φωτόπουλος, Φυκούρας (73'  Στ. Χριστόπουλος), Σακελλαρόπουλος, Γεωργιόπουλος. 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γ. Χριστόπουλος, Παπανικολόπουλος, , Λύγουρης, Μπάλλας, Ντάκουρης, Ζέππος, Λάζαρης, Γρηγορόπουλος, Αργυρόπουλος (44' Παλαμίδης), Οικονόμου (36' Ξυδιάς), Λεβεντόπουλος (48' Βασιλόπουλος),