Πέμπτη, 12 Μάιος 2016 15:44

Πειθαρχικές διώξεις κατά τριών ΕΠΣ για δυσφήμηση του ΔΣ ΕΠΟ

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πειθαρχικές διώξεις κατά των προέδρων των ΕΠΣ Σάμου (Νίκο Βακάλη), Θεσσαλίας (Περικλή Λασκαράκη) και Κιλκίς (Βασίλη Χατζηαποστόλου),επειδή προέβησαν σε δημόσιες δυσμενείς κρίσεις κατά του ΔΣ της ΕΠΟ, άσκησε ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Ασκησης Πειθαρχικής Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Στέφανος Μπαξεβάνης.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ:

"Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικής Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος:

1. Του Nικόλαου Βακάλη, προέδρου του ΔΣ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάμου για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 5, 7, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

2. Των Περικλή Λασκαράκη και Μιλτιάδη Καλόγηρου, προέδρου και γραμματέα αντίστοιχα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1,5, 7, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

3. Του Βασίλειου Χατζηαποστόλου, προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1,5, 7, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ".

Πηγή: soccerplus.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ