Τρίτη, 17 Μάιος 2016 13:42

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Στα πόδια μας η άνοδος", πιστεύει ο "χρυσός" σκόρερ Γ. Γραμματικόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε ο Τσικλητήρας έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι τον Ιούνιο θα ανοίξει… σαμπάνιες για την άνοδο στη Γ' εθνική.

Η ομάδα της Πύλου μπορεί να αγχώθηκε, αλλά νίκησε στην πρεμιέρα των μπαράζ με 1-0 την Ενωση Λέρνας χάρη σε εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Γραμματικόπουλου.

"Σε αυτούς τους αγώνες παίζει μεγάλο ρόλο το ξεκίνημα και ευτυχώς κερδίσαμε. Υπήρχε άγχος και όποιος έβαζε πρώτος το γκολ, θα είχε και το ψυχολογικό πλεονέκτημα. Θα ήταν άδικο να ισοφαριστούμε στο τέλος, γιατί χάσαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες", λέει στο "Notosport" ο σκόρερ των πρωταθλητών Μεσσηνίας που αφιέρωσε το γκολ στο συμπαίκτη του Θύμιο Νάτση, ο οποίος ήταν τραυματίας και δεν αγωνίστηκε. Ακόμα ευχαρίστησε τον κόσμο για τη θερμή συμπαράσταση. 

Ο Γ. Γρμματικόπουλος πιστεύει ότι ο Τσικλητήρας θα πετύχει το μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την ιστορική άνοδο στη Γ' εθνική.

"Πιστεύω ότι η άνοδος είναι στα πόδια μας, αν δούμε το ρόστερ που έχουμε και με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα στη Μεσσηνία είναι πιο ανταγωνιστικό. Θα παίξει κομβικό ρόλο να κάνουμε το απόλυτο στην έδρα μας και εκτός έδρας, αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε, τουλάχιστον να μη χάσουμε. Θέλουμε πάρα πολύ την άνοδο".

Ο έμπειρος επιθετικός σχολίασε και το αυριανό εκτός έδρας ματς με τη Δόξα Μεγαλόπολης,  που ξεκίνησε τα μπαράζ με εντυπωσιακή νίκη (3-0 τον Ολυμπιακό) στο Γύθειο.

"Το παιχνίδι της Τετάρτης είναι πολύ δύσκολο από όλες τις απόψεις. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε το τρίποντο.  Στόχος σε κάθε ματς είναι να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα, διότι επιθετικά έχουμε την ποιότητα για να σκοράρουμε. Και αυτό θα κάνουμε και στη Μεγαλόπολη".

Στη αυριανή αναμέτρηση ο Τσικλητήρας δεν θα είναι μόνος του, μιας και πολλοί φίλαθλοι θα βρεθούν στη Μεγαλόπολη προσμένοντας να πανηγυρίσουν τη δεύτερη νίκη στα μπαράζ ανόδου.

 

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα, με το μοναδικό πρόβλημα να είναι ο τραυματίας Νάτσης.