Τρίτη, 17 Μάιος 2016 13:48

ΠΑΜΙΣΟΣ: Βγάζει νέα διοίκηση στις 30 Μαΐου - Ευθύνες από Πετρουλάκη για την υπόθεση Μουλιάτου

Γράφτηκε από τον

 

Ακέφαλος διοικητικά είναι ο Πάμισος, καθώς στη Δευτεριάτικη γενική συνέλευση εγκρίθηκε μεν ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της σεζόν, αλλά δεν έγιναν εκλογές για νέα διοίκηση.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τη Δευτέρα 30 Μαΐου στις 7 το βράδυ στο "Ideal" στο Κεντρικό Πάρκο Μεσσήνης. Εκεί όπου έλαβε χώρα και η χθεσινή γ.σ., στην οποία η συμμετοχή ήταν μικρή. Γεγονός που φανερώνει την απογοήτευση του κόσμου από την απώλεια του φετινού τίτλου και κυρίως την υπόθεση Μουλιάτου. 

"Χρέωσε" Μαυρέα, Τσέρτο...

 

Ο απερχόμενος αντιπρόεδρος Γιώργος Πετρουλάκης τόνισε ότι αποχωρεί μετά από 8 χρόνια. Παραδέχτηκε ότι είναι  αποτυχημένη η σεζόν και ζήτησε από νέα πρόσωπα να αναλάβουν τα ηνία ώστε ο Πάμισος να αλλάξει σελίδα. Ακόμα καταλόγισε ευθύνες για την υπόθεση Μουλιάτου, η οποία και στοίχησε στην ομάδα την απώλεια του πρωταθλήματος λόγω της αφαίρεσης βαθμών. Συγκεκριμένα είπε ότι ευθύνεται πρώτα ο πρώην προπονητής Αντώνης Μαυρέας που είχε εν λευκώ το ποδοσφαιρικό τμήμα, μετά ο γραμματέας Παναγιώτης Τσέρτος που όφειλε να γνωρίζει τον κανονισμό, καθώς και ο ίδιος που ως επικεφαλής άφησε τον Μαυρέα να έχει τον έλεγχο. Ακόμα είπε ότι ο κ. Μαυρέας είναι ψεύτης, όταν λέει ότι είναι απλήρωτος λέγοντας ότι εισέπραξε 3.500 ευρύ (έπαιρνε 700 ευρώ το μήνα) και είχε πληρωθεί μέχρι το Δεκέμβριο. Οσον αφορά τα έσοδα και τα έξοδα ήταν 58.307. ευρώ και η νέα διοίκηση θα έχει, όπως είπε, περίσσευμα 12 ευρώ. Να σημειωθεί ότι ο κ. Βλαχάκης ψήφισε αρνητικά στον οικονομικό απολογισμό, που διάβασε ο κ. Τσέρτος και λευκό στο διοικητικό.