Τετάρτη, 18 Μάιος 2016 13:17

"Να αλλάξουν μέχρι και τα… πλακάκια", λέει ο Πετρουλάκης που αποχωρεί από τα διοικητικά του Παμίσου

Γράφτηκε από τον

"Πρέπει να αλλάξουν τα πάντα μέχρι και τα.. πλακάκια. Να μπουν νέα άτομα με ιδέες και ο Πάμισος να γυρίσει σελίδα αποκτώντας μια διοίκηση που θα εμπνέει"...

Τάδε έφη Γιώργος Πετρουλάκης στον επίλογο της τοποθέτησής του στη προχθεσινή γενική συνέλευση του Παμίσου.  Ο απερχόμενος αντιπρόεδρος ξεκαθάρισε ότι ο κύκλος της δικής του διοίκησης ολοκληρώθηκε και ζήτησε συγνώμη για τα όποια λάθη έκανε σε αυτά τα οχτώ χρόνια. "Δεν θα εμπλακώ με τα διοικητικά την επόμενη χρονιά. Εύχομαι να βρεθούν τα άτομα που θα οδηγήσουν την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών. Πρέπει ο Πάμισος να χτιστεί από την αρχή", είπε μεταξύ άλλων ο κ. Πετρουλάκης.

Εκλογές στις 30 Μαϊου 

Το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη μέρα και συγκεκριμένα στις 30 Μαΐου, όπου ορίστηκε η νέα συνέλευση με αποκλειστικό θέμα τις αρχαιρεσίες για νέα διοίκηση. Στην προχθεσινή γενική συνέλευση στο "Ideal" στο Κεντρικό Πάρκο Μεσσήνης εγκρίθηκε ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της σεζόν, αλλά δεν έγιναν εκλογές. Ο κ. Βλαχάκης ψήφισε αρνητικά στον οικονομικό απολογισμό, που διάβασε ο κ. Τσέρτος και λευκό στο διοικητικό. Τα έσοδα και τα έξοδα ήταν 58.307. ευρώ και η νέα διοίκηση θα έχει, όπως είπε, ο κ. Πετρουλάκης, περίσσευμα 12 ευρώ, διότι υπάρχουν μεν κάποια έξοδα που δεν έχουν πληρωθεί, αλλά αναμένονται και κάποια έσοδα. "Αν για κάποιο λόγο δεν καλυφθούν τα αναμενόμενα έσοδα, τότε θα καλυφθούν από μένα και η νέα διοίκηση θα έχει στο ταμείο περίσσευμα 12 ευρώ και μηδέν χρέη", δεσμεύτηκε ο κ. Πετρουλάκης που ήταν επί σειρά ετών επικεφαλής του διοικητικού σχήματος του Παμίσου. Οσον αφορά τον απολογισμό της σεζόν είπε: "Ηταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας. Παρότι πληρώσαμε το χρέος που υπήρχε από το 1997 δεν υπήρχε ενδιαφέρον για τη διοίκηση και έτσι στον κίνδυνο να μην κατέβει η ομάδα, αναλάβει το καλοκαίρι τα ηνία. Πήραμε τους κατάλληλους παίκτες και τεχνικό τιμ, αλλά η προσπάθεια δεν κατέληξε με επιτυχία. Η υπόθεση Μουλιάτου μας οδήγησε να χάσουμε τους στόχους μας. Διότι υπήρξε αφαίρεση 6 βαθμών και μεγάλο ψυχολογικό βάρος. Η χρονιά κρίνεται αποτυχημένη, όπως και κάθε χρονιά που ο Πάμισος δεν παίρνει το πρωτάθλημα".

"Ψεύτης ο Μαυρέας"

Στη συνέχεια της ομιλίας του ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος,  καταλόγισε ευθύνες για τη γνωστή ιστορία με τη μεταγραφή του Μουλιάτου και την ένσταση για αντικανονική συμμετοχή. Είπε ότι ευθύνεται πρώτα ο πρώην προπονητής Αντώνης Μαυρέας που είχε εν λευκώ το ποδοσφαιρικό τμήμα, μετά ο γραμματέας Παναγιώτης Τσέρτος που όφειλε να γνωρίζει τον κανονισμό, καθώς και ο ίδιος που ως επικεφαλής άφησε τον Μαυρέα να έχει τον έλεγχο. Δήλωσε μάλιστα ότι ο κ. Μαυρέας  είναι ψεύτης, όταν λέει ότι είναι απλήρωτος λέγοντας ότι εισέπραξε 3.500 ευρύ (έπαιρνε 700 ευρώ το μήνα) και είχε πληρωθεί μέχρι το Δεκέμβριο, Ακόμα ευχαρίστησε τον Κώστα Κλάδη (σ.σ. που έδωσε το "παρών" στη συνέλευση) που ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή, καθώς και το Δήμο Μεσσήνης που διαχρονικά στηρίζει το σύλλογο, τους συνεργάτες του και τον κόσμο. Παρατήρησε πάντως ότι λόγω της κρίσης κάθε χρόνο τα έσοδα από τις χορηγίες του απλού κόσμου είναι λιγότερο και γι' αυτό και πρέπει, όπως λέει, να βρεθεί ένας παράγοντας που θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. 

 

Το επόμενο διάστημα θα δείξει λοιπόν  αν υπάρχει διάδοχη κατάσταση για τον ιστορικό σύλλογο.