Πέμπτη, 19 Μάιος 2016 12:51

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 0-0: Πήρε πολύτιμο βαθμό και συνεχίζει για την άνοδο

Γράφτηκε από τον

Λένε πως όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, καλό είναι να μην το χάνεις και αυτό φαίνεται πως ασπάστηκε ο Τσικλητήρας Πύλου που απέσπασε "λευκή" ισοπαλία (0-0) χθες στη Μεγαλόπολη απέναντι στην τοπική Δόξα.


Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας πήραν σχετικά εύκολα τον βαθμό και έφτασαν τους 4 μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές στον 13ο όμιλο των αγώνων μπαράζ. 

Κρατούν την τύχη 
στα… πόδια τους

Ετσι κρατούν την τύχη στα… πόδια τους όσον αφορά την άνοδο στη 
Γ' εθνική αφού αν έχουν το απόλυτο των νικών στην έδρα τους, τότε πολύ δύσκολα δεν θα κατακτήσουν μια από τις δύο πρώτες θέσεις.
Από την άλλη η Δόξα Μεγαλόπολης που έχει κι αυτή 4 βαθμούς, έδειξε καλά στοιχεία ως ομάδα και έφτασε πιο πολλές φορές κοντά στο γκολ.
Όμως στο τέλος έδειξε να συμβιβάζεται με την ισοπαλία και δεν κυνήγησε ένα τέρμα, παρότι έπαιζε στο γήπεδο της.
Ο αγώνας που ήταν μέτριος ποιοτικά έγινε παρουσία 700 και πλέον θεατών, οι 120 εκ των οποίων ήταν φίλοι του Τσικλητήρα που ακολούθησαν την ομάδα τους στην Αρκαδική πόλη και στο τέλος χειροκρότησαν τον Νίκο Κακαλέτρη και τους παίκτες του.

Μπήκε δυνατά η Δόξα,
ισορρόπησε η Πύλος 

Οι γηπεδούχοι του Βασίλη Κούβαλη μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχαν τον έλεγχο στο πρώτο 20λεπτο. Από εκεί το σημείο όμως μέχρι το ημίχρονο η ομάδα της Πύλου, που παρατάχθηκε από τον Κακαλέτρη με την ίδια ακριβώς σύνθεση όπως στο ματς με την Λέρνα, ισορρόπησε και έλεγχε το ματς. Είχε μάλιστα μια καλή στιγμή με τον Τσάτσο να ανοίξει το σκορ. 
Και στο δεύτερο μέρος η Δόξα μπήκε κάπως πιο επιθετικά και έχασε την κλασικότερη ευκαιρία στο ματς στο 57' με τον Ν. Λυμπερόπουλο, με τον Μίντζηρα να του λέει "όχι" σε τετ α τετ.
Οι φιλοξενούμενοι πρόσεχαν τα μετόπισθεν, έκλειναν τους χώρους και προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα, χωρίς όμως να βγάζουν καθαρές φάσεις.
Οσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός του αγώνα έπεφτε και προς το τέλος και οι δύο ομάδες είχαν συμβιβαστεί με τον βαθμό της ισοπαλίας, που απέδωσε δικαιοσύνη.

Το φιλμ του αγώνα 

9' Ο Ν. Λυμπερόπουλος κάθετα για τον Κατσαρό που από καλή θέση σούταρε πολύ μακριά από την εστία του Μίντζηρα.
15' Και πάλι ο Ν. Λυμπερόπουλος με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Δρόσσο, όμως ο Μίντζηρας "διάβασε" τη φάση και απέκρουσε με τα πόδια.
17' Σέντρα σουτ ο Τσάτσος, δύσκολα σε κόρνερ ο Δημητρέλης
21' Ωραία ατομική ενέργεια του Μικελάτου από δεξιά και διαγώνιο σουτ, ο Δημητρέλης μπλόκαρε.
26' Κλασική φάση για τον Τσικλητήρα... Ο Γραμματικόπουλος άνοιξε στα δεξιά για τον Μικελάτο που έστρωσε στον Τσάτσο, το πλασέ του οποίου έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
57' Μεγάλη φάση για τη Δόξα... Ο Στρέμπας με κάθετη πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Ν. Λυμπερόπουλο που τσίμπησε την μπάλα, όμως ο Μίντζηρας με τα πόδια αποσόβησε το γκολ.
60' Μακρινό σουτ του Κατσαρού απέκρουσε ο Μίντζηρας. 
72' Ξαφνικό δυνατό σουτ του Μικελάτου απέκρουσε με γροθιές ο Δημητρέλης.
75' Ο Ανταλής έδωσε στον Γραμματικόπουλο που σούταρε με τη μία, με την μπάλα να φεύγει δύο μέτρα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
88' Φάουλ του Χοτζάι, από το κεφάλι του Μοσχίδη η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Δημητρέλη. 
Από τη Δόξα καλύτεροι ήταν οι Ν. Λυμπερόπουλος, Στρέμπα, Κατσαρός και Δ. Λυμπερόπουλος, ενώ από τον Τσικλητήρα ξεχώρισαν οι Χοτζάι, Μίντζηρας, Μικελάτος και Δούνιας. 
Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του Παπαγεωργίου (Αθηνών) και των βοηθών του Κουτσόγιαννη και Λιαμπώτη από τον ίδιο σύνδεσμο. Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Κυριαζόπουλος, Ανταλής, Μικελάτος, Αθανασιάδης, Αντώνακας και Γιαννακούλιας.
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Δημητρέλης, Αθανασιάδης (76' Μοσχίδης), Παναγιωτόπουλος, Γιαννακούλιας, Στρέμπας (85' Κοσκολός), Αντώνακας, Δρόσσος, Κατσαρός (74' Γκ. Πέπα), Νάνος, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Δούνιας, Μπίζος, Ανταλής, Μπαστακός, Κυριαζόπουλος, Χοτζάι, Τσάτσος (83' Μουράτης), Γραμματικόπουλος, Μικελάτος (92' Χύσα), Διακουμής (90' Τσώνης).