Πέμπτη, 19 Μάιος 2016 13:58

ΕΡΑΝΗ: Την Παρασκευή οι εκλογές για νέα διοίκηση

Γράφτηκε από τον

Η διοικητική στασιμότητα φθάνει στο τέλος της για την Εράνη, μιας και αύριο Παρασκευή έχει προγραμματιστεί γενική συνέλευση, όπου θα γίνει ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της σεζόν, αλλά και εκλογές για νέα διοίκηση.

Με δεδομένο ότι η διετής θητεία της σημερινής διοίκησης με επικεφαλής τον Γιάννη Δρακόπουλο ολοκληρώθηκε. Το ραντεβού έχει δοθεί για την Παρασκευή στις 7.30 μ.μ. στο δημαρχείο Φιλιατρών. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ορισμένα μέλη από το απερχόμενο συμβούλιο δεν θα συνεχίσουν, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον από νέα πρόσωπα να μπουν στο συμβούλιο και να βοηθήσουν την Εράνη, η οποία επιστρέφει στην Α' τοπική. 
Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν θα τρέξει εφόσον εκλεγεί νέα διοίκηση, η οποία θα χειριστεί το θέμα του προπονητή (αν θα ανανεωθεί ή όχι η συνεργασία με το Δημήτρη Λίτσηα), αλλά και τα μεταγραφικά.
Αγωνιστικά, οι προπονήσεις συνεχίζονται υπό την επίβλεψη του Σωτήρη Λυμπερόπουλου και την προσεχή Κυριακή θα δοθεί φιλικό ματς εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Ν. Φιγαλείας. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και την περασμένη Κυριακή στα Φιλιατρά και αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 4-4.