Κυριακή, 22 Μαϊος 2016 10:31

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Πλησιάζει την άνοδο με νίκη επί του Ολυμπιακού Γυθείου

Γράφτηκε από τον

 

 

Μετά τη Ενωση Λέρνας και τη Δόξα Μεγαλόπολης, ήρθε η ώρα για τον Τσικλητήρα να αντιμετωπίσει και τον πρωταθλητή Λακωνίας.

Η ομάδα της Πύλου υποδέχεται σήμερα Κυριακή στις 5 το απόγευμα τον Ολυμπιακό Γυθείου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική.

Με νίκη οι νταμπλούχοι Μεσσηνίας θα παραμείνουν στην κορυφή του 13ου ομίλου και θα βρεθούν πιο κοντά στις εθνικές κατηγορίες, ενώ παράλληλα θα θέσουν ουσιαστικά νοκ - άουτ τους "ερυθρόλευκους". Ο Ολυμπιακός μετρά δύο ήττες στις πρώτες αγωνιστικές, δεν έχει καν σκοράρει και θα παίξει το τελευταίο του χαρτί στο γήπεδο της Πύλου. Εκεί όπου ο Τσικλητήρας μετρά μόνο νίκες σε Α' τοπική, κύπελλο, αλλά και μπαράζ (στην πρεμιέρα με τη Λέρνα). Ενα ακόμα "όπλο" των πρωταθλητών Μεσσηνίας είναι η άμυνα, μιας και στα δύο πρώτα ματς κράτησε το μηδέν.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι να δείξει την ίδια αμυντική σταθερότητα, ώστε να εκμεταλλευτεί την ποιότητα που έχει στην επίθεση και να πάρει τη νίκη.

Το απόλυτο στην Πύλο αποτελεί άλλωστε βασική προϋπόθεση για να τσεκάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια με προορισμό τη Γ' εθνική. Και στο σημερινό ματς θα έχει για μία ακόμα φορά τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου του.

Θυμίζουμε, ότι ο Τσικλητήρας επικράτησε την περασμένη Κυριακή εντός με 1-0 της Ενωσης Λέρνας και την Τετάρτη αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα στη Μεγαλόπολη με τη Δόξα. Η τελευταία είχε νικήσει στην πρεμιέρα εκτός τον Ολυμπιακό Γυθείου με 3-0. Ετσι με 4 βαθμούς συγκατοικεί με τη Μεσσηνιακή ομάδα στο.. ρετιρέ του 13ου ομίλου.

Ακολουθεί με τρεις η Ενωση Λέρνας χάρη στο μεσοβδόμαδο 1-0 επί των "ερυθρόλευκων", που δεν έχουν κάνει "σεφτέ" σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Γι' αυτό και το σημερινό παιχνίδι θέλει μεγάλη προσοχή για τον Τσικλητήρα, που έχει την ευκαιρία να θέσει τις βάσεις για την ιστορική άνοδο.

Την ίδια ώρα στη Μεγαλόπολη θα αναμετρηθούν η τοπική Δόξα με την Ενωση Λέρνας σ' ένα ιδιαίτερα σημαντικό ματς για τη συνέχεια. Οι γηπεδούχοι θα δώσουν το δεύτερο σερί ματς ενώπιον του κοινού τους και ευελπιστούν ότι αυτή τη φορά, θα εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Για την Ενωση Λέρνας, είναι η δεύτερη έξοδος, μετά από αυτή στην πρεμιέρα με τον Τσικλητήρα και χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα ώστε να μείνει σε απόσταση βολής από τις δύο προνομιούχες θέσεις. 

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ

13ος όμιλος

Κυριακή 22 Μαΐου 

3η αγωνιστική

Τσικλητήρας Πύλου - Ολυμπιακός Γυθείου

Τσαμούρης, Τζιλίρης, Γιαννίκος (Πειραιά)

Γήπεδο Πύλου, 5 μ.μ.

Δόξα Μεγαλόπολης - Ενωση Λέρνας

Νταούλας, Κορτέσης, Καραγιαννίδης (Αθηνών)

Γήπεδο Μεγαλόπολης, 5 μ.μ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Δόξα Μεγαλόπολης 3-0 4

-. Τσικλητήρας Πύλου 1-0 4

3. Ενωση Λέρνας 1-1 3

4. Ολυμπιακός Γυθείου 0-4 0