Κυριακή, 22 Μαϊος 2016 20:35

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ 2-2: Δεύτερη σερί εντός έδρας ισοπαλία

Γράφτηκε από τον
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ 2-2: Δεύτερη σερί εντός έδρας ισοπαλία

Άτυχη στάθηκε σήμερα το απόγευμα στην έδρα της η Δόξα Μεγαλόπολης και έμεινε στο 2-2 με την Ένωση Λέρνας, στο 3ο παιχνίδι των μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική.

Ηταν η δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ισοπαλία για τη Δόξα, αφού είχε προηγηθεί το 0-0 με την Πύλο. 

Η ομάδα της Μεγαλόπολης έβαλε δύο γκολ, ένα δοκάρι και πολλές χαμένες ευκαιρίες είχε η Δόξα όμως δεν κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη, μένοντας στο 2-2. Μπήκε δυνατά στις αρχές των δύο ημιχρόνων κατάφεραν να σκοράρουν, ενώ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα για τη νίκη με μεγαλύτερο σκορ, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα για 3η φορά. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος δύο φορές έδωσε το προβάδισμα, όμως η ομάδα από την Αργολίδα ευτύχησε με δύο σουτ από μακρινή απόσταση των Καραγκούνη και Ζίου να ισοφαρίσει και να παραμείνει κοντά στο στόχο της για την κατάκτηση μιας εκ των δύο θέσεων που οδηγούν σε άνοδο στη Γ' εθνική.

Γκολ - δοκάρι 

Στο 7' από σέντρα του Στρέμπα  στο β' δοκάρι ο Ν. Λυμπερόπουλος με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο 30' ο Δρόσος από πλεονεκτική θέση προσπάθησε να σκοράρει όμως η μπάλα στο σουτ που επιχείρησε κτύπησε στο κάθετο δοκάρι. Στο 36' ο Καραγκούνης με δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 56' σέντρα του Δρόσου ο Ν. Λυμπερόπουλος με πλασέ έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τη Δόξα κάνοντας το 2-1. Στο 78' ο Ζίου με δυνατό μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Καλές ευκαιρίες για γκολ έχασαν για τη Δόξα οι Νάνος (3' φάουλ, 64' κεφαλιά, 75' σουτ), Κατσαρός (33' πλασέ), Ν. Λυμπερόπουλος (51' συρτό πλασέ) και για την Ένωση Λέρνας οι Κοσμάς (14' κεφαλιά), Ν. Κατσίρης (27' ψηλοκρεμαστό πλασέ)

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ντάουλας, με βοηθούς τους Κορτέση, Καραγιαννίδη και οι τρεις από την ΕΠΣ Αθηνών.

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Δημητρέλης, Αθανασιάδης, Παναγιωτόπουλος, Γιαννακούλιας, Στρέμπας, Αντώνακας (65' Μοσχίδης), Δρόσος, Κατσαρός (80' Τζιανής), Νάνος, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος.

 

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ: Κατσαούνης, Ζίου, I. Διαμαντής, Λαζάρου, Κατσίρης, Τ. Διαμαντής, Κιβαρλίντζε, Αντωνιάδης, Κοσμάς, Γιάννος (93' Β. Κατσίρης), Καραγκούνης (76' Σαρρής).