Τρίτη, 24 Μάιος 2016 12:51

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Με διπλό στη Λέρνα ανεβαίνει στη Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον

 

Με σκόρερ τον Σωτήρη Τσάτσο στο 85' ο Τσικλητήρας Πύλου λύγισε προχθές (1-0) την αντίσταση του Ολυμπιακού Γυθείου και απέχει πλέον …τρεις βαθμούς από τη Γ' εθνική.

Με διπλό αύριο Τετάρτη στη Λέρνα ανεβαίνει και μαθηματικά, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε των μπαράζ ανόδου, Η Μεσσηνιακή ομάδα έχει 7 βαθμούς και η Ενωση Λέρνας που έχει ηττηθεί στην Πύλο  4 βαθμούς. Ως εκ τούτου με νίκη ο Τσικλητήρας θα φθάσει τους 10 βαθμούς και θα υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας, ενώ παράλληλα θα βγάλει νοκ - άουτ (και μαθηματικά) τον Ολυμπιακό που δεν έχει ακόμα βαθμό. Η μόνη ομάδα που μπορεί να ξεπεράσει στη συνέχεια τον Τσικλητήρα είναι η Δόξα Μεγαλόπολης (5 βαθμοί), όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία, από τη στιγμή που προβιβάζονται δύο ομάδες. 

Ως εκ τούτου οι νταμπλούχοι Μεσσηνίας έχουν την ευκαιρία να σφραγίσουν το εισιτήριο για τη Γ' εθνική και να παίξουν χωρίς άγχος στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. 

Σε ξενοδοχείο η αποστολή

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο στη Γιάλοβα παραμονές του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Γυθείου και θα κάνουν το ίδιο και ενόψει Ενωση Λέρνας. Η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι από την Πύλο, θα προπονηθεί στην Αργολίδα και στη συνέχεια θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο κοντά στο Ναύπλιο. 

Κάτι που δείχνει την κρισιμότητα του αυριανού αγώνα για τον Τσικλητήρα.

Αγωνιστικά, ο Δημήτρης Μικελάτος έχει υποστεί θλάση και θα χάσει και το παιχνίδι με τη Ενωση Λέρνας.

Τσάτσος: "Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα"

Ο Σωτήρης Τσάτσος με γκολ στο 85'  χάρισε την Κυριακή τους τρεις βαθμούς στον Τσικλητήρα, ο οποίος είναι μόνος πρώτος στην κορυφή του 13ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική.

"Ηταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Και εμείς και το Γύθειο είχαμε ευκαιρίες, αλλά θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα γιατί ήμασταν καλύτεροι σε θέματα τακτικής. Πλέον είμαστε κοντά στο να πετύχουμε το στόχο μας", λέει ο "χρυσός" σκόρερ, αλλά ξεκαθαρίζει στη συνέχεια ότι: "Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα. Κάναμε αποφασιστικό βήμα για την άνοδο, όμως χρειαζόμαστε και άλλους βαθμούς για να ανέβουμε κατηγορία. Η ομάδα έδειξε ότι έχει μέταλλο, ψυχικά αποθέματα, υπομονή και παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Είναι ένας δύσκολος όμιλος με δυνατές ομάδες. Πιστεύω ότι είμαστε ένα σκαλοπάτι καλύτεροι, αλλά θα πρέπει να το αποδεικνύουμε μέσα στο γήπεδο".