Τρίτη, 24 Μάιος 2016 13:33

Οι σκέψεις Παπαδόπουλου για την επόμενη μέρα στη "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον
Οι σκέψεις Παπαδόπουλου για την επόμενη μέρα στη "Μαύρη Θύελλα"

 

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στη "Μαύρη Θύελλα" και εντός της εβδομάδας θα το ανακοινώσει και επίσημα. 

Ο πρώην πρόεδρος της Καλαμάτας θα έρθει, ως γνωστόν, στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα την Πέμπτη ή την Παρασκευή και αφότου συναντηθεί με το Γιώργο Ράλλη, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου όπου θα αναφερθεί στους λόγους που επέστρεψε, αλλά και τα σχέδια του για το μέλλον.

Το πλάνο είναι να χτιστεί μια ομάδα με τους καλύτερους Μεσσήνιους ποδοσφαιριστές,  που θα είναι.. περαστική από την Α' τοπική και θα επιστρέψει στη Γ' εθνική. 

Ηδη οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει διερευνητικές επαφές με παίκτες  όπως οι Καλαντζής, Αργυρόπουλος, Αθανασόπουλος, Τσουλάκος, Κωνσταντόπουλος, Αντ. και Γ. Καλογερόπουλος, Ζαχαρόπουλος. Παράλληλα θα δοθεί έμφαση και στα τμήματα υποδομής με το Μεσσηνιακό να αποτελεί το προθάλαμο της Καλαμάτας.

Οσον αφορά τον προπονητή, ο Ελβιο Μάνα που έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με τον κ. Παπαδόπουλο, είναι ένας από τους προπονητές που παίζουν δυνατά για τον πάγκο, αλλά ακόμα δεν έχει παρθεί απόφαση. Επίσης δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι πρόεδρος ή αν ο κ. Ράλλης παραμένει ως συνεργάτης του νέου διοικητικού ηγέτη της Καλαμάτας.

 

Ολα αυτά θα ξεκαθαρίσουν με την έλευση του Στ. Παπαδόπουλου, ο οποίος βρίσκεται στο Xονγκ Κονγκ.