Τετάρτη, 25 Μάιος 2016 12:49

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Να κάνει βήμα ανόδου κόντρα στον Ολυμπιακό Γυθείου

Γράφτηκε από τον

Το τρίτο σερί εντός έδρας ματς θα δώσει σήμερα η Δόξα Μεγαλόπολης.

Η πρωταθλήτρια Αρκαδίας θα υποδεχτεί στις 5 το απόγευμα τον πρωταθλητή Λακωνίας Ολυμπιακό Γυθείου, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου των μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική.  Οι γηπεδούχοι με 5 βαθμούς βρίσκονται στη 2η θέση του 13ου ομίλου, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν βαθμό.

Με νίκη η Δόξα θα παραμείνει στις προνομιούχες θέσεις, ενώ ο Ολυμπιακός θα τεθεί και μαθηματικά εκτός, αφού μετρά μέχρι σήμερα μόνο ήττες. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι δεν έχει καν σκοράρει, παρότι σε όλα τα παιχνίδια του πρώτου γύρου είχε δοκάρι και ευκαιρίες. Ετσι θα παίξει στη Μεγαλόπολη το τελευταίο χαρτί για την άνοδο. Στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου είχε γνωρίσει την ήττα με 0-3 στο Γύθειο. Αυτή είναι και η μοναδική νίκη της Δόξας στο μίνι αυτό πρωτάθλημα, μιας και στη συνέχεια αναδείχθηκε ισόπαλη στο γήπεδό της, τόσο με τον Τσικλητήρα Πύλου (0-0), όσο και με την Ενωση Λέρνας (2-2).

Ετσι σήμερα ολοκληρώνει τις εντός έδρας υποχρεώσεις της, καθώς την επόμενη αγωνιστική θα παίξει στην Πύλο με τον Τσικλητήρα και την τελευταία στο γήπεδο της Λέρνας με την Ενωση Λέρνας. Η νίκη λοιπόν είναι μονόδρομος για τη Δόξα προκειμένου να πάρει ένα από τα δύο εισιτήρια για τη Γ' εθνική.

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Δόξα, έχασε στη Λέρνα με 1-0 και την περασμένη Κυριακή με τι ίδιο σκορ στην Πύλο. 

Σφυρίζει η Μήτση

Η Θάλεια Μήτση από τον Πειραιά θα διαιτητεύσει τον αγώνα της Δόξας Μεγαλόπολης με τον Ολυμπιακό Γυθείου. Βοηθοί θα είναι οι Κεφαλιάκος και Φαγκρίδας, επίσης από τον Πειραιά.