Πέμπτη, 26 Μάιος 2016 13:17

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: "Δεν υπήρξαμε εκβιαστές", απαντά η οικογένεια Μουλιάτου στον Αγ. Χριστόπουλο

Γράφτηκε από τον

Ο πρόεδρος του Πανθουριακού Αγαθοκλής Χριστόπουλος παραχώρησε προχθές συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αποχώρηση των Νίκου και Γιώργου Μουλιάτου από την ομάδα.

Οι πρώην ποδοσφαιριστές του Πανθουριακού με ανακοίνωση που υπογράφουν ως οικογένεια Μουλιάτου απαντούν στον κ. Χριστόπουλο, λέγοντας ότι δεν υπήρξαν εκβιαστές και ζητούν από τη σημερινή διοίκηση να σταματήσει να αναφέρεται στο όνομά τους. Αναλυτικά το κείμενο:

 

"Θα θέλαμε να αναφέρουμε και να υπενθυμίσουμε στον κόσμο την βοήθεια και την στήριξή μας τα τελευταία χρόνια ως προς την τοπική ομάδα του χωριού μας, Πανθουριακό. Η «ποδοσφαιρική» κοινωνία της Μεσσηνίας γνωρίζει αρκετά καλά το ήθος και τις αρχές μας. Οι λόγοι αποχώρησής μας τον περασμένο Ιανουάριο από την ομάδα του Πανθουριακού ήταν καθαρά και μόνο επαγγελματικοί και προσωπικοί, ουδέποτε στην ζωή μας δεν υπήρξαμε εκβιαστές και ουδέποτε θα θέλαμε να κάνουμε κακό στην ομάδα, η οποία μας ανέδειξε, μας έδωσε τόσες χαρές και εμπειρίες. Θα θέλαμε λοιπόν να απευθυνθούμε στην τωρινή διοίκηση του Πανθουριακού λέγοντας τα εξής: «Επιτέλους σταματήστε να αναφέρετε και ταυτόχρονα να προσβάλετε το όνομα Μουλιάτος. Ευχαριστούμε, αλλά η αξιοπρέπειά μας δεν μας αφήνει να έχουμε καμία επαφή και επικοινωνία μαζί σας».