Τετάρτη, 01 Ιούνιος 2016 13:23

Το… κάστρο του Τσικλητήρα Πύλου - κέρδισε σε όλα τα ματς στο γήπεδο του

Γράφτηκε από τον

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα για τον Τσικλητήρα. Το καμάρι της Πύλου είναι από την Κυριακή το βράδυ στη Γ' εθνική, μία αγωνιστική μάλιστα πριν από το φινάλε των μπαράζ.

Ο ιδανικός επίλογος σε μια φανταστική χρονιά, όπου ο Τσικλητήρας κατέκτησε το πρωτάθλημα, για δεύτερη σερί σεζόν το κύπελλο Μεσσηνίας και για πρώτη φορά στην ιστορία του την άνοδο στη Γ' εθνική.
Το μεγάλο ¨"όπλο" των νταμπλούχων Μεσσηνίας, εκτός φυσικά από τον υπέροχο κόσμο του, ήταν η έδρα, μιας και ο Τσικλητήρας μέτρησε το απόλυτο ενώπιον του κοινού του σε Α' τοπική, κύπελλο και μπαράζ ανόδου.  Συγκεκριμένα, είχε 14 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, "2 στα 2" στο κύπελλο, με τη μία νίκη να είναι το θριαμβευτικό 3-0 επί της Καλαμάτας και "3 στα 3" στο μίνι πρωτάθλημα που ξεκίνησε στις 15 Μαΐου και ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή.  Κόντρα σε Ενωση Λέρνας, Ολυμπιακό Γυθείου και Δόξα Μεγαλόπολης, ο Τσικλητήρας, όχι μόνο πήρε το απόλυτο των βαθμών, αλλά κράτησε και το μηδέν.
Γι' αυτό και τσέκαρε το εισιτήριο για την παραπάνω κατηγορία και θα παίξει χωρίς άγχος στο τελευταίο ματς της σεζόν με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Γυθείου.

Τα εντός έδρας ματς στην Α' τοπική

Τσικλητήρας Πύλου - Ολυμπιακός Καλαμάτας 3-1
Τσικλητήρας Πύλου - Ανδρούσα 1-0
Τσικλητήρας Πύλου - Απόλλωνας Καλαμάτας 3-0
Τσικλητήρας Πύλου - Εθνικός Μελιγαλά 1-0
Τσικλητήρας Πύλου - Αστέρας Αρφαρών 3-0
Τσικλητήρας Πύλου - Σπερχογεία 6-2
Τσικλητήρας Πύλου - Μιλτιάδης 1-0
Τσικλητήρας Πύλου - Διαβολίτσι 1-0
Τσικλητήρας Πύλου - Τέλλος Αγρας 2-0
Τσικλητήρας Πύλου - Δώριο 1-0
Τσικλητήρας Πύλου - Μεσσηνιακός 4-1
Τσικλητήρας Πύλου - Πανθουριακός 5-1
Τσικλητήρας Πύλου - Κυπαρισσία 3-2
Τσικλητήρας Πύλου - Πάμισος 4-1

Τα εντός έδρας ματς στο κύπελλο

Τσικλητήρας Πύλου - Μεσσηνιακός 4-1
Τσικλητήρας Πύλου - Καλαμάτα 3-0

Τα εντός έδρας ματς στα μπαράζ

Τσικλητήρας Πύλου - Ενωση Λέρνας 1-0
Τσικλητήρας Πύλου - Ολυμπιακός Γυθείου 1-0
Τσικλητήρας Πύλου - Δόξα Μεγαλόπολης 3-0

Ενδιαφέρον μόνο για το δεύτερο εισιτήριο

Μετά από διήμερο ρεπό, οι παίκτες του Τσικλητήρα επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις ενόψει του εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό Γυθείου. Ενα ματς που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον με δεδομένο ότι η ομάδα της Πύλου έχει ανέβει και μαθηματικά, ενώ οι πρωταθλητές Λακωνίας έχουν τεθεί εδώ και καιρό εκτός διεκδίκησης της ανόδου.
Ετσι το ενδιαφέρον στρέφεται στη Λέρνα, εκεί όπου η τοπική Ενωση θα φιλοξενήσει τη Δόξα Μεγαλόπολης, με τις δύο ομάδες να έχουν από οχτώ βαθμούς.  Ο νικητής θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τη Γ' εθνική. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα χρειαστεί νέος αγώνας μπαράζ, μιας και το αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου δεν είχε αναδείξει νικητή.