Τετάρτη, 01 Ιούνιος 2016 13:55

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ανοίγει τα χαρτιά του αύριο ο Παπαδόπουλος

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ανοίγει τα χαρτιά του αύριο ο Παπαδόπουλος

Η "Μαύρη Θύελλα" ετοιμάζεται να αλλάξει διοικητική σελίδα με το Σταύρο Παπαδόπουλο να βρίσκεται προ των πυλών.

Ο πρώην πρόεδρος της Καλαμάτας έχει συμφωνήσει με το Γιώργο Ράλλη και θα το ανακοινώσει επίσημα στην αυριανή συνέντευξη Τύπου στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Ο καλαματιανός επιχειρηματίας θα αναλύσει το πλάνο που έχει για τη νέα του θητεία στην αγαπημένη του ομάδα, η οποία θα αγωνιστεί μετά από 35 χρόνια στην Α' τοπική. Το ζητούμενο είναι να επιστρέψει άμεσα στη Γ' εθνική και εν συνεχεία να βάλει πλώρη για τα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Κάτι που θέλει όσο τίποτε άλλο ο κ. Παπαδόπουλος και γι' αυτό αποφάσισε, εκτός από χρηματοδότης, να είναι και πρόεδρος. Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Τσάκωνας που θα αναλάβει τη θέση του γενικού αρχηγού, έχει επαφές με αρκετούς παράγοντες ώστε να στελεχωθεί το νέο συμβούλιο. Παράλληλα μιλά με πολλούς πρωτοκλασάτους Μεσσήνιους ποδοσφαιριστές και εισπράττει θετικό κλίμα για συνεργασία. Οσον αφορά τον προπονητή, είναι θέμα που χειρίζεται ο ίδιος ο Σταύρος Παπαδόπουλος και ακόμα δεν έχει αποφασίσει για τον εκλεκτό στον πάγκο. Δεν αποκλείεται πάντως να προβεί αύριο σε ανακοινώσεις τόσο για προπονητή, όσο και για μεταγραφές.  Ακόμα θα μιλήσει και για το πλάνο που έχει όσον αφορά τις ακαδημίες, με το Μεσσηνιακό να αποτελεί το προθάλαμο της Καλαμάτας που θα έχει στόχο το πρωτάθλημα.
Να σημειωθεί ότι την όλη προσπάθεια στηρίζει με ανακοίνωσή του και ο επίτιμος πρόεδρος της "Μαύρης Θύελλας" Λυκούργος Γαϊτανάρος.