Δευτέρα, 06 Ιούνιος 2016 18:12

Επίθεση Μπέου σε Μαρινάκη-Κούγια

Γράφτηκε από τον
Επίθεση Μπέου σε Μαρινάκη-Κούγια

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Αχιλλέας Μπέος με αφορμή τα σχόλια που έγιναν αναφορικά με την παρουσία του στο χώρο που έγινε η συνάντηση των ΕΠΣ στη Θεσσαλονίκη.

Με γραπτή του δήλωσή του ο Δήμαρχος Βόλου κατακεραυνώνει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, χωρίς να τον κατονομάζει, ενώ βάλει και κατά του Αλέξη Κούγια αποκαλώντας τον (μεταξύ άλλων) γραφείο Τύπου του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Αχιλλέα Μπέου:

«Σχετικά με τον υποκινούμενο θόρυβο που δημιουργήθηκε από ορισμένους τιμητές των πάντων και των λεγόμενων «εργαλείων», που έχουν αναλάβει εργολαβικά να δυσφημούν και να δημιουργούν πρόβλημα στην προσπάθεια που γίνεται για την απαλλαγή από την συμμορία που ελέγχει τον χώρο του ποδοσφαίρου, έχω να δηλώσω τα εξής:

Πρώτον, είναι αναφαίρετο δικαίωμα μου να επιλέγω δημόσιους χώρους, ώστε να προγραμματίζω και να συζητώ επιχειρηματικές μου δραστηριότητες.

Δεύτερον, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, όπου και βρέθηκα την προηγούμενη Δευτέρα, συμπτωματικά υπήρχε μία μεγάλη συγκέντρωση από παράγοντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου ανά την επικράτεια και ως εκ τούτου συνάντησα παλιούς γνώριμους του πρόσφατου παρελθόντος.

Τρίτον, στη συγκεκριμένη συγκέντρωση ουδέποτε συμμετείχα και έλαβα μέρος.

Και αναρωτιέμαι: Τι από τα δύο αποτελεί ποινικό αδίκημα; Η παρουσία μου στο λόμπι ενός ξενοδοχείου ή η παρουσία στον αγωνιστικό χώρο παράγοντα που κατηγορείται για αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και ανθρωποκτονίες και όλο τον ποινικό κώδικα και του έχει απαγορευτεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο και μάλιστα χαιρετώντας ποδοσφαιριστές και διαιτητές αγνοώντας τους νόμους και τις διατάξεις τους κάνοντας με αυτόν τον τρόπο επίδειξη δύναμης;

Την ίδια στιγμή που κάποια «εργαλεία» ασχολούνται μαζί μου και με την παρουσία μου για επαγγελματικούς λόγους στο λόμπι ενός ξενοδοχείου, ενημερώνομαι ότι κάποια Επιτροπή Δεοντολογίας, που είναι βέβαιο ότι απαρτίζεται από διορισμένα ανθρωπάκια, εισηγήθηκαν την τιμωρία της Ξάνθης, του ΑΟ Χανίων και του Πανελευσινιακού για χειραγώγηση αγώνων.

Αλήθεια, γιατί η ίδια Επιτροπή δεν ασχολήθηκε με τον φετινό αγώνα κυπέλλου ΑΟ Χανιά – Ολυμπιακός και δεν το συμπεριέλαβε στη σχετική της λίστα; Μήπως τα αφεντικά της εν λόγω Επιτροπής δεν το επέτρεψαν; Ή μήπως φοβούνται;

Αλήθεια, τι γίνεται με το παιχνίδι Ολυμπιακός – Βέροια; Πόσο ακόμα θα περιμένει ο κόσμος να ασκηθούν πειθαρχικές διώξεις στον Ολυμπιακό και στους παράγοντες του;

Αλήθεια, για ποια Δικαιοσύνη μιλάμε στη σημερινή Ελλάδα; Άραγε ισχύει ο νόμος της Δικαιοσύνης ή ο νόμος του ισχυρού;

Κλείνοντας θα ήθελα να κάνω σαφές στου πάντες το εξής απλό και κατανοητό: Αν όλοι εσείς οι πολιτικοί απατεώνες και οι μεγαλοπαράγοντες που καταστρέψατε το ποδόσφαιρο, θεωρείτε ότι θα καλύψετε τις βρομιές σας φορτώνοντας τα όλα σε έναν ή σε λίγους ανθρώπους γιατί έτσι σας βολεύει, είστε γελασμένοι.

Αν νομίζετε ότι στην σημερινή Ελλάδα όλα εξαγοράζονται είστε πάλι γελασμένοι. Θα σας υπενθυμίσω ότι δεν είναι όλοι δημοσιογραφικά σκουπίδια, πολιτικοί απατεώνες, επίορκοι δικαστές. Δυστυχώς για εσάς δεν είναι όλοι εργαλεία. Υπάρχουν ακόμη αξίες, ακεραιότητα, ήθος και δικαστική συνείδηση. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή να πάρουν θέση και όχι να συνεχίσουν να κωφεύουν.

Για εμένα προσωπικά τώρα αρχίζουν όλα και θα έρθει η ώρα που η αλήθεια θα λάμψει.

Κάποιοι έχουν ήδη εκτεθεί και δεν μπορούν να συνεχίσουν να εκτίθενται περισσότερο.

Αρκετά πλήρωσα και βίωσα οδηγώντας με στη φυλακή, στερώντας μου για 11 μήνες την οικογένεια μου και καταστρέφοντας την περιουσία μου, την ίδια στιγμή που οι πραγματικοί εγκληματίες είναι στο απυρόβλητο.

Πολύ σύντομα θα επανέλθω. Και επαναλαμβάνω για όσους δεν το αντιλήφθηκαν. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ…

Υ.Γ.: Όσο για τον γνωστό σε όλους μας Αλέκο, τον εθνικό κωλοτούμπα, τον εθνικό ρουφιάνο, τον εθνικό ψευδομάρτυρα, την κοντή λεμονιά και πολλά άλλα, τώρα μας προέκυψε και γραφείο Tύπου του Μαρινάκη».

Πηγή: sentragoal.gr