Τετάρτη, 08 Ιούνιος 2016 12:18

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Για την Τετάρτη 22 Ιουνίου πάει η γενική συνέλευση

Γράφτηκε από τον

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου θα γίνει, εκτός απροόπτου, η γενική συνέλευση της "Μαύρης Θύελλας" από την οποία θα προκύψει το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Αρχικά υπήρξε η σκέψη να γίνει την Κυριακή 19 Ιουνίου, όμως επειδή υπάρχει το τριήμερο λόγω του Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα 20 Ιουνίου, προχωρά η σκέψη (από τον Ράλλη σε συνεργασία με τον Τσάκωνα) να γίνει την Τετάρτη 22 του μήνα. Εντός των ημερών αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας της γενικής συνέλευσης. Ο Σταύρος Παπαδόπουλος έχει εφράσει την πρόθεση να είναι ο νέος πρόεδρος, κάτι που θα σφραγιστεί και τυπικά στην εκλογική συνέλευση που θα γίνει στις 22 Ιουνίου. Από εκεί και πέρα, ο συνεργάτης του Παπαδόπουλου Δημήτρης Τσάκωνας έχει καθημερινές επαφές με αρκετούς επιχειρηματίες προκειμένου να εισέλθουν στο διοικητικό συμβούλιο η σύνθεση του οποίου  θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Οσον αφορά τον Γιώργο Ράλλη δεν θα είναι στο νέο διοικητικό σχήμα, ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει ότι στηρίζει απόλυτα την προσπάθεια του Σταύρου Παπαδόπουλου και θα βοηθήσει αν και σε ότι του ζητηθεί. 

Επαφές Τσάκωνα με παίκτες 

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Τσάκωνας έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς Μεσσηνίους παίκτες και σιγά σιγά θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται και οι πρώτες μεταγραφές. Σε προτεραιότητα ωστόσο είναι το θέμα του προπονητή το οποίο λογικά και θα τελειώσει πρώτο από όλα. 

Τέλος, ξεκίνησαν και συνεχίζονται εργασίες βελτίωσης στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, το οποίο και θα φιλοξενήσει την "Μαύρη Θύελλα" τη νέα αγωνιστική περίοδο.