Παρασκευή, 10 Ιούνιος 2016 17:53

"Κόκκινο" στον Πανιώνιο από την UEFA

Γράφτηκε από τον

Το ερευνητικό τμήμα του club financial control body της UEFA εισηγήθηκε τιμωρία της ομάδας της Νέας Σμύρνης και τριετή επιτήρηση. Εφόσον επικυρωθεί, βγαίνει στο Europa League ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκτός Ευρώπης για ένα χρόνο και υπό επιτήρηση από την UEFA για την επόμενη τριετία είναι η εισήγηση από το ερευνητικό τμήμα του club financial control body της UEFA για τον Πανιώνιο.

Εφόσον, η εισήγηση επικυρωθεί από το δικαιοδοτικό όργανο της συγκεκριμένης Επιτροπής θα σημάνει τον αποκλεισμό της ομάδας της Νέας Σμύρνης από την Ευρώπη και την έξοδο του ΠΑΣ Γιάννινα που τερμάτισε έκτος στην Super League στο Europa League.

Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί ίσως και εντός της Παρασκευής (10/6). Να σημειωθεί ότι την περίοδο της επιτήρησης, οι "κυανέρυθροι" θα ελέγχονται ανά τρίμηνο από την UEFA και εφόσον υπάρχει... θέμα, θα επιβάλλονται νέες ποινές που πιθανότατα θα είναι πρόστιμο.

Είναι η ίδια τιμωρία που επιβληθεί στον Παναθηναϊκό πριν τρία χρόνια, όταν οι "πράσινοι" είχαν πάρει άδεια για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά τελικά δεν είχαν παίξει στην Ευρώπη.

Πηγή: sport24.gr