Παρασκευή, 10 Ιούνιος 2016 15:57

Στις 22 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση της "Μαύρης Θύελλας"

Γράφτηκε από τον

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου ορίστηκε η πολυαναμενόμενη Γενική Συνέλευση του "Π.Σ. Η Καλαμάτα".

 

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. για την επόμενη διετία. Η συνέλευση θα γίνει στο αμφιθέατρο "Αλέξανδρος Κουμουνδούρος" από τις 6 το απόγευμα έως και τις 9 το βράδυ.

 

Η ψηφοφορία θα είναι μυστική και θα εκλεγεί επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο με τρεις αναπληρωματικούς και Τριμελής Ελεγκτική Επιτροπή, με διετή θητεία.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν σύμφωνα με το Καταστατικό τα ταμειακώς εντάξει μέλη του αθλητικού Σωματείου. Όσα μέλη του σωματείου επιθυμούν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους έναντι του Σωματείου, θα μπορούν να το κάνουν μέχρι και την ημέρα της συνέλευσης μετά από επικοινωνία σε ώρες γραφείου με τους Υπεύθυνους Επικοινωνίας κ. Χρήστο Λουκά (6944916026), ή τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γεώργιο Ράλλη (6977381581), καθώς επίσης και την ημέρα της Συνέλευσης έως της ενάρξεως των αρχαιρεσιών στο Αμφιθέατρο Αλέξανδρος Κουμουνδούρος.           .                                       

Υποψήφιοι Σύμβουλοι μπορεί να είναι τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου, τα οποία μετέχουν στις εκλογές σε ενιαίο ψηφοδέλτιο και οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων υποβάλλονται προς το Δ.Σ., τρεις (3) τουλάχιστον ημέρες προ της Γενικής Συνελεύσεως, ενώ αρμόδιοι για την παραλαβή τους είναι ο κος Χρήστος Λουκάς (6944916026), μετά από τηλεφωνική συνεννόηση. 

Εάν και εφόσον δεν υπάρξει απαρτία κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση του Σωματείου και οι αρχαιρεσίες θα επαναληφθούν χωρίς άλλη διατύπωση την ίδια μέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας.