Παρασκευή, 17 Ιούνιος 2016 14:12

Γιόρτασαν τον τίτλο οι Παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον
Γιόρτασαν τον τίτλο οι Παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού

 

Για 6η φορά ο Μεσσηνιακός κατέκτησε τον τίτλο στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα παλαιμάχων που διοργάνωσε η ΕΠΣΜ και το γιόρτασε προχθές το βράδυ στο γήπεδο του συλλόγου.

Την απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή έκανε ο πρόεδρος της Ενωσης Λεωνίδας Οικονομίδης. Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι η γιορτή είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό και γίνεται κάθε χρόνο στο τέλος της σεζόν. 

Ο Μ.Γ.Σ. στην τελευταία αγωνιστική των πλέι -οφ για τις θέσεις 1-6,  πήρε στα χαρτιά τους 3 βαθμούς με την Α.Ε. Γαργαλιάνων και τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση με 10 βαθμούς τους Παλαίμαχους του ΠΑΟΚ/ Ασπρόχωμα. 

Στην προχθεσινή γιορτή που κράτησε μέχρι τα ξημερώματα, έδωσαν το "παρών" όλοι οι παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού, μέλη από τη σημερινή διοίκηση, ο πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών Μεσσηνίας Αγγελος Σκαφιδάς, καθώς και οι Αντώνης Τουρλομούσης, Νίκος Ρούτσης από την Ενωση. Ακόμα ο  εκ των παρατηρητών Γιώργος Κατσαφάδος και οι Χρήστος Ξυπόλυτος και Βασίλης Κομπότης, από τα πιο παλιά μέλη του Μεσσηνιακού.  Να σημειωθεί ότι έγινε αναφορά και στους παλαίμαχους του Μεσσηνιακού που έχουν φύγει από τη ζωή (Στέλιος Μποσίνης, Σίμος Ρεσβάνης, Χρήστος Κεράνης, Νίκος Καλογερόπουλος, Ηλίας Σπυρέας, Παναγιώτης Πατσιλίβας, Χρήστος Πλάγος).

 

Τέλος, ο πρόεδρος των παλαιμάχων Τάκης Κυριακόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Παπαδόπουλο που ανέλαβε την Καλαμάτα για να την πάει ψηλά και ευελπιστεί ότι θα βοηθήσει και το Μεσσηνιακό.