Τετάρτη, 22 Ιούνιος 2016 11:03

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Σφραγίζεται η επιστροφή Παπαδόπουλου στη σημερινή συνέλευση

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Σφραγίζεται η επιστροφή Παπαδόπουλου στη σημερινή συνέλευση

 

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι επιστρέφει ως επικεφαλής στη διοίκηση της "Μαύρης Θύελλας" και πλέον έφθασε η μέρα για να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του καλαματιανού επιχειρηματία.

Ο ίδιος δεν θα βρίσκεται στη σημερινή γενική συνέλευση, όπου θα προκύψει το νέο συμβούλιο, αλλά είναι βέβαιο ότι θα είναι ο νέος πρόεδρος της ομάδας, που αλλάζει και επίσημα διοικητική σελίδα. 

Η γενική συνέλευση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο Αλέξανδρος Κουμουνδούρος στο Διοικητήριο. Αρχικά θα γίνει ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός, η έκθεση ελεγκτικής επιτροπής – απαλλαγή μελών Δ.Σ. και στη συνέχεια οι αρχαιρεσίες.

Υποψήφιοι για το επταμελές διοικητικό συμβούλιο, που θα έχει διετή θητεία, είναι 10 άτομα με επικεφαλής του ψηφοδελτίου τον Σταύρο Παπαδόπουλο. 

Στους υποψηφίους βρίσκεται και ο αδερφός του Γιάννης, όπως και ο ξάδερφός του Νίκος Παπαδόπουλος, αλλά και ο επί χρόνια συνεργάτης του Δημήτρης Τσάκωνας.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι κατά αλφαβητική σειρά είναι: Βασιλόπουλος Παναγιώτης του Δημητρίου, Δαλλας Αργύρης του Λεωνίδα,  Ηλιόπουλος Δημήτριος του Παναγιώτη, Κάτσος Ιγνάτιος του Θεοδώρου,Κορομηλάς Χρήστος του Δημητρίου  Κρανιώτης Παύλος του Κωνσταντίνου, Παπαδόπουλος Ιωάννης του Παναγιώτη, Παπαδόπουλος Νικόλαος του Κωνσταντίνου, Παπαδόπουλος Σταύρος του Παναγιώτη, Τσάκωνας Δημήτριος του Αθανασίου.

Οι υποψήφιοι για ελεγκτική επιτροπή είναι οι Γυφτέας Κωνσταντίνος του Παναγιώτη, Γερίκης Αχιλλέας του Γεωργίου και 

Καραμπάτος Χρήστος του Δημητρίου.

Να σημειωθεί ότι κρούση για να εισέλθει στο νέο συμβούλιο δέχτηκε μεταξύ άλλων και ο επιχειρηματίας Θοδωρής Παπαθεοδωρίδης, ο οποίος είπε ότι είναι τιμή να βρίσκεται δίπλα στον Σταύρο Παπαδόπουλο, αλλά επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να συμμετάσχει. Θα είναι όμως πάντα κοντά στη "Μαύρη Θύελλα".  

Δικαίωμα συμμετοχής σύμφωνα με το καταστατικό έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη του συλλόγου. Κάθε μέλος  έχει δικαίωμα να ψηφίσει μέχρι πέντε υποψηφίους ενώ θα εκλεγούν επτά Διοικητικοί Σύμβουλοι και τρεις αναπληρωματικοί, ενώ σε περίπτωση ισοψηφίας η σειρά θα καθοριστεί με κλήρωση. 

Εβδομάδα μεταγραφών

Η Καλαμάτα - εκτός απροόπτου- θα εκλέξει σήμερα νέα διοίκηση και έτσι από αύριο θα ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφές, μιας και αυτό το διάστημα ο Δημήτρης Τσάκωνας έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με πολλούς πρωτοκλασάτους Μεσσήνιους παίκτες. Ακόμα έχει γνωστοποιηθεί ότι στον πάγκο θα βρίσκονται οι Ελβιο Μάνα και Τάσος Χατζηαγγελής, ενώ ο Γιώργος Κατσούλης θα είναι ο γυμναστής της "Μαύρης Θύελλας".

Το ζητούμενο στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής δεν είναι άλλο βέβαια από την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο - επιστροφή στη Γ' εθνική.