Τετάρτη, 22 Ιούνιος 2016 14:59

Αναδιάρθρωση για ψηφοθηρικούς λόγους

Γράφτηκε από τον

Πλησιάζει ο καιρός για τις εκλογές της ΕΠΟ (είναι προγραμματισμένες για το προσεχή Οκτώβριο) και τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα χρησιμοποιούν ότι μέσο μπορούν (θεμιτό και αθέμιτο) για να έχουν υπό τον έλεγχο τους την Ομοσπονδία.

Η τελευταία εξαγγελία της διοίκησης Γκιρτζίκη είναι για… γέλια και για… κλάματα. Αναφερόμαστε στην πρόταση, που πρόκειται να ψηφιστεί στην μεθαυριανή γενική συνέλευση της ΕΠΟ, να ανεβαίνουν απευθείας από τα τοπικά πρωταθλήματα στη Γ' εθνική όλοι οι πρωταθλητές των Ενώσεων.

Δηλαδή να καταργηθούν τα μπαράζ ανόδου που μέχρι πέρυσι ανέβαινε στις τέσσερις ομάδες ο πρώτος και από φέτος ανέβηκε και ο δεύτερος.

Να θυμίσω πως το 2012 είχε γίνει το εξής αμίμητο: Εγιναν κανονικά τα μπαράζ όπου ανέβαιναν οι δύο πρώτοι και εκ των υστέρων η Ομοσπονδία προχώρησε σε αναδιάρθρωση και ανέβηκαν όλες οι ομάδες! Ουσιαστικά δηλαδή ακυρώθηκε η διαδικασία των μπαράζ. 

Για να επιστρέψουμε στην τωρινή απόφαση, ο λόγος που προκρίνεται η άνοδος όλων των πρωταθλητών είναι προφανής… Για να κερδίσουν ψήφους από Ενώσεις που ενδεχομένως θα ήταν δυσαρεστημένες, όμως πλέον θα έχουν σίγουρα εκπρόσωπο στη Γ' εθνική.

Κανένα σχέδιο, καμία πρόταση για να μπορούν οι ομάδες να επιβιώσουν σε μια ημιεπαγγελματική κατηγορία που δεν υπάρχουν έσοδα, παρά μόνο έξοδα.

Καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους θα γίνει αυτή η αναδιάρθρωση, με την αύξηση των ομάδων της Γ' εθνικής από τη μεθεπόμενη σεζόν.

 

Για να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν όσο πλησιάζουν οι εκλογές του Οκτωβρίου…