Παρασκευή, 24 Ιούνιος 2016 16:22

Πήγαν να συλλάβουν τον Γκιρτζίκη στην Γ.Σ. της ΕΠΟ!

Γράφτηκε από τον
Πήγαν να συλλάβουν τον Γκιρτζίκη στην Γ.Σ. της ΕΠΟ!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας Θανάσης Τρομπούκης έκανε πράξη την απειλή του και κατέθεσε μήνυση εις βάρος του Γιώργου Γκιρτζίκη, επειδή δεν επέτρεψε σε δύο μέλη της ΕΠΣ Αρτας να ψηφίσουν στην Γ.Σ., επικαλούμενος προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου. 

Ο κ. Γκιρτζίκης ανακοίνωσε από το μικρόφωνο της γενικής συνέλευσης ότι στο κτίριο της Ολυμπιακής Επιτροπής έχουν φτάσει αστυνομικοί για να τον συλλάβουν, αλλά εκείνος θα μείνει στο χώρο μέχρι το τέλος της γενικής συνέλευσης και εν συνεχεία θα τους ακολουθήσει στο αστυνομικό τμήμα!

"Ευτυχώς που το ποδόσφαιρο θα γλυτώσει από μένα τον εγκληματία που ήρθανε να με συλλάβουν. Ας καμαρώνουν το ποδόσφαιρο που ήρθαν να το σώσουν! Θα μείνω όρθιος παρά όλες τις μεθοδεύσεις και με όλα αυτά που έχουν γίνει. 

Θα είμαι εδώ να τελειώσει η γενική συνέλευση. Καμαρώστε κύριοι το ποδόσφαιρο. Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουν!", δήλωσε ειρωνικά και απογοητευμένος μετά το τέλος της ψήφισης του διοικητικού απολογισμού.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας  βρέθηκε στην αίθουσα και ανακοίνωσε ότι απέσυρε την μήνυση.

"Αισθάνομαι και εγώ άσχημα αλλά πρέπει να δικαιωθώ ηθικά.  Για μένα είναι ηθικό το θέμα. Απέσυρα την μήνυση. Παρακαλώ το σώμα να δεχθεί τους άλλους δύο εκπροσώπους της Άρτας έστω και αν η ψηφοφορία έγινε".

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης του απάντησε: "Είμαι έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες. Ήρθα να το υπερασπιστώ το ποδόσφαιρο και θα το κάνω μέχρι τέλους. Και αν δεν εκλεγώ τον Οκτώβρη, θα παραμείνω φίλος και συνεργάτης του ποδοσφαίρου. Κύριοι, δεν είμαι επαγγελματίας. Αν κάποιος θέλει να βγάλει κακία απέναντι μου είμαι έτοιμος να το αντιμετωπίσω. Υπηρέτησα καταδρομέας και παρά την ηλικία μου συνεχίζω να είμαι καταδρομέας. Είμαι μαχητής, τίποτα άλλο. Δεν έχω προσβάλει κανέναν. Δεν θα πω κακή λέξη για κανέναν, έστω και αν με προκαλεί. Θέλω να έχω φίλους όταν θα φύγω από το ποδόσφαιρο. Ίσως κάποιοι με έχετε παρεξηγήσει".

Πηγή: sport24.gr