Παρασκευή, 24 Ιούνιος 2016 17:35

Σε δύσκολη θέση παραμένει η Κυπαρισσία - Τελευταίες προσπάθειες από την προσωρινή διοίκηση

Γράφτηκε από τον

 

Σε δύσκολη θέση παραμένει η ομάδα της Κυπαρισσίας η οποία δεν έχει ακόμη συγκροτήσει διοίκηση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Λύση στο διοικητικό αδιέξοδο προσπαθεί να δώσει η προσωρινή διοίκηση που έχει οριστεί, η οποία αποτελείται από τους Παππά, Πανόπουλο, Φωτεινό, Αλεξόπουλο, Μπούκαλη, Θεοδωρακόπουλο και Γεωργακόπουλο, με τον Παππά να είναι επικεφαλής. 

Προχθές το βράδυ η προσωρινή διοίκηση κάλεσε τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης ώστε να κουβεντιάσουν, να γίνει ανταλλαγή απόψεων και να δουν ποιοι είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν.

Η ανταπόκριση ωστόσο δεν ήταν η αναμενόμενη καθώς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, από την περσινή διοίκηση, μόνο οι Δημήτρης Τσαγκός και Στέλιος Διαμαντόπουλος.

Η συζήτηση λοιπόν δεν οδήγησε κάπου αφού και τα δύο μέλη που προαναφέρθηκαν απέφυγαν να πάρουν ξεκάθαρη θέση, μιας και λόγω των απουσιών δεν μπορούσε να ούτε να γίνει σωστός καταμερισμός των περσινών ευθυνών αλλά ούτε και ξεκάθαρη εικόνα για τη νέα χρονιά. 

Η συνέχεια στο διοικητικό θέμα της Κυπαρισσίας θα δοθεί στην επόμενη γενική συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Κυριακή, στις 9 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τριφυλίας.

 

Το ζητούμενο είναι να υπάρξει έστω και τώρα δυνατότητα να συγκροτηθεί διοίκηση για αυτό και η προσωρινή διοίκηση καλεί τον κόσμο και τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών στο ραντεβού της Κυριακής.