Δευτέρα, 27 Ιούνιος 2016 11:17

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Απέκτησε νέα ισχυρή διοίκηση με πρόεδρο τον Νίκο Παππά - ξεκινά άμεσα ο σχεδιασμός

Γράφτηκε από τον

Νέα ισχυρή διοίκηση αποτελούμενη από παλιά και νέα πρόσωπα έχει από την Κυριακή το βράδυ η Κυπαρισσία.

Η τρίτη γενική συνέλευση της Τριφυλιακής ομάδας είχε το επιθυμητό για όλους αποτέλεσμα, καθώς υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και έτσι συγκροτήθηκε διοίκηση, η οποία θα οδηγήσει την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Πρόεδρος αναδείχθηκε, ομόφωνα μάλιστα, ο Νίκος Παππάς (φωτό) ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση αποτελείται από 14 μέλη, ενώ συμμετέχουν σε αυτή και οι Τσαγκός, Διαμαντόπουλος.
Από την περσινή διοίκηση είναι ακόμη στο νέο σχήμα οι Φωτεινός, Γκόγκας, Πράππας και Μανδραπήλιας. Η διοίκηση δηλαδή αποτελείται σχεδόν κατά το ήμισυ από νέα πρόσωπα.
Το θέμα που θα τεθεί σε προτεραιότητα είναι αυτό του προπονητή και ήδη υπάρχουν δύο ονόματα τεχνικών που βρίσκονται ψηλά στη λίστα.
Όσον αφορά τους στόχους, οι άνθρωποι της ομάδας απέφυγαν να τους οριοθετήσουν χθές, ωστόσο τις επόμενες μέρες θα φανεί πως θα κινηθεί η ομάδα εν όψει της νέας χρονιάς. Η σύνθεση της διοίκησης δείχνει πάντως ότι κάτι καλό θα γίνει φέτος στην Κυπαρισσία.
Αναλυτικά η σύνθεση της νέας διοίκησης της Κυπαρισσίας έχει ως εξής:
Νίκος Παππάς (πρόεδρος), Κώστας Γκόγκας (αντιπρόεδρος), Νίκος Μπούκαλης (αντιπρόεδρος), Κυριάκος Πανόπουλος (γραμματέας και υπεύθυνος Τύπου), Δημήτρης Στρατικόπουλος (β' γραμματέας), Κώστας Πράππας (ταμίας), Δημήτρης Τσαγκός (έφορος), Παναγιώτης Τρίποδης (γενικός αρχηγός), Στέλιος Διαμαντόπουλος, Άρης Βασιλόπουλος, Γιώργος Γεωργακόπουλος, Γιώργος Φωτεινός, Νίκος Μανδραπήλιας, Δημήτρης Αλεξόπουλος (μέλη).